Ο Τσόρι δεν θέλει να φύγει!

Ο Τσόρι δεν θέλει να φύγει!

Gazzetta team
Ο Τσόρι δεν θέλει να φύγει!

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο δείχνει με κάθε τρόπο στον Αλεχάντρο Ντομίνγκες ότι δεν τον υπολογίζει αλλά ο Αργεντινμός δεν δείχνει τη διάθεση να αποχωρήσει από το Λιμάνι.

Μετά το « Τσόρι, Τσόρι» στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, ίσως κάποιοι να περίμεναν ότι ο Πάουλο Μπέντο δεν θα αφήσει ξανά εκτός αποστολής τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τον άφησε εκτός και για το ματς με την Κέρκυρα. Με αυτόν τον τρόπο του δείχνει την πόρτα της εξόδου, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από το Λιμάνι.

Σύμφωνα με την «Goal», μπορεί ο Μπέντο να θέλει να δει τον 35χρονο να αποχωρεί αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει να μείνει μέχρι το καλοκαίρι όπου εκπνέει το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα