Πανιώνιος: «Προστατεύουμε την έδρα και βοηθάμε την ομάδα»

Gazzetta team
Πανιώνιος: «Προστατεύουμε την έδρα και βοηθάμε την ομάδα»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος ενημερώνει τον κόσμο του για την προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και τον καλεί να προστατεύσει τη Νέα Σμύρνη οδηγώντας παράλληλα την ομάδα στη νίκη.

Μεγάλο παιχνίδι για τον Πανιώνιο αύριο Κυριακή με τους... κυανέρυθρους να υποδέχονται τον Παναθηναϊκό (19:30). Τα εισιτήρια έχουν ήδη βγει προς προπώληση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να βγάζει σχετική ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: «Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, κινήθηκε σε εξαιρετικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή, ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα δώσει βροντερό παρών στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 10:00 το πρωί.

Συγκεκριμένα, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνιστά στο φίλαθλο κοινό να προμηθευτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα εισιτήρια της αναμέτρησης, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στα εκδοτήρια.

Την Κυριακή προστατεύουμε την έδρα μας και βοηθάμε τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ να φτάσει στη νίκη, μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα