Με Ντιμιτρόφσκι στο Φάληρο η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Με Ντιμιτρόφσκι στο Φάληρο η Κέρκυρα

bet365

Στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σκοπιανός αμυντικός που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Εκτός ο Ντιόγκο και ο τιμωρημένος Ζορμπάς.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το Σάββατο με την αποστολή το απόγευμα της ίδιας μέρας να... πετάει για την Αθήνα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, με εξαίρεση τον Ντιόγκο που δεν έχει επανέλθει απόλυτα. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό ο Ντιμιτρόφσκι, αλλά και ο Γκομές που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Ζορμπάς, όπως επίσης και οι Ναζίμ, Παμλίδης, Γρομητσάρης, Χιντζίδης, Τζανουλίνος, Τριαντάφυλλος για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η 19μελη αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιμιτρόφσκι, Σπίνουλας, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Γεωργακόπουλος, Επστάιν, Ντουαλά, Τουράμ, Αντιλέχου, Κόντος, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Γκομές

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα