Αναζητούνται «απαντήσεις» στη Βέροια!

Αναζητούνται «απαντήσεις» στη Βέροια!

Gazzetta team
Αναζητούνται «απαντήσεις» στη Βέροια!

bet365

Η Βέροια περνά μία δύσκολη φάση και το gazzetta.gr θέτει πέντε ερωτήματα γύρω από την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα!
Η Βέροια είναι μία ιστορική ομάδα και περνά μία δύσκολη στιγμή της ιστορίας της. Το gazzetta.gr ξεδιπλώνει το κουβάρι της κατάστασης που υπάρχει στην Ημαθία και θέτει ερωτήματα, γύρω από το μέλλον της ομάδας.
1)Το ιδιοκτησιακό είναι «θολό». Η αποχώρηση του Θόδωρου Καρυπίδη έχει δημιουργήσει ένα «κενό». Οι μετοχές είναι σε τρίτο πρόσωπο, όπως και εκείνες της εταιρείας σούπερ μάρκετ που είχε στην κατοχή του ο πρώην ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας». Ομως αν συμβαίνει αυτό, τότε γιατί το βράδυ έχει προγραμματιστεί συνάντηση με άλλο πρόσωπο και όχι του επίσημα μεγαλομετόχου, ώστε να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες;
2) Στην Βέροια, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες δεν είναι η «απεργία» με την κλασική έννοια του όρου. Η πλειοψηφία των παικτών αρνείται να προπονηθεί με τις υπάρχουσες συνθήκες και οι παίκτες προτιμούν να γυμνάζονται μόνοι τους. Χωρίς προπονητή και άλλα στελέχη της «βασίλισσας». Από τη στιγμή που συμβαίνει αυτό, υπάρχει θέμα Γράφα ή όχι στην ομάδα;
3)Αν ναι, τότε θα πρέπει να περιμένουμε άμεσα εξελίξεις. Αν όχι όμως, γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχουν φήμες πως γίνεται «σκανδαλώδης» διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και τα κριτήρια επιλογής του ποιοι παίζουν δεν είναι αγωνιστικά. Κάτι που έχει προκαλέσει αναστάτωση στα αποδυτήρια.
4)Αν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτόματα πώς είναι δυνατόν να κρατηθούν «ενωμένα» τα αποδυτήρια εν μέσω μάλιστα οικονομικών προβλημάτων; Αν όχι, τότε πώς εξηγείται αυτή η σχέση προπονητή-παικτών;
5)Τα παραπάνω ενισχύονται από φήμες που αναφέρουν πως ένας από τους λόγους απομάκρυνσης του Βοσνιάδη από τον πάγκο, ήταν η «κόντρα» του με ποδοσφαιριστή. Και η οποία έληξε με «νίκη» του παίκτη, για εξωαγωνιστικούς λόγους. Κάτι που «κατέστρεψε» τις ισορροπίες στην ομάδα.
Τα παραπάνω πέντε ερωτήματα αναζητούν απαντήσεις, για μία ομάδα που ιστορικά «ανήκει» στις κορυφαίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα