Ντόστανιτς: «Δύσκολος ο βαθμός σε αυτή την έδρα»

Gazzetta team
Ντόστανιτς: «Δύσκολος ο βαθμός σε αυτή την έδρα»

bet365

Ο προπονητής του Λεβαδειακού έδωσε συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα του όσο και σε αυτήν του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν μη τι άλλο ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την πολύ καλή έδρα που έχει ο ΠΑΣ αλλά και το πόσο σημαντική ήταν η ισοπαλία για τον Λεβαδειακό.

«Πρώτα από όλα είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα. Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που έχει πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο σε αυτήν την έδρα να παίρνεις τέτοιον πολύτιμο βαθμο», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Για εμάς ήταν ο πρώτος βαθμός εκτός έδρας, θα μπορούσαμε να κλέψουμε και τη νίκη με μια φάση αλλά για να είμαστε ρεαλιστές, είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος, χρειάζεται να κάνουμε πολλή δουλειά ακόμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην ομάδα των Ιωαννίνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα