Μανθάτης αντί Μάριν και τα... φάουλ του Ρομαό

Δημήτρης Τομαράς
Μανθάτης αντί Μάριν και τα... φάουλ του Ρομαό

bet365

Ο Μπέντο ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά στον Ρέντη πως υπολογίζει περισσότερο τον Μανθάτη απ' ότι τον Μάριν! Τι... χρεώνει στον Ρομαό.

Ο Ίβηρας τεχνικός έδειξε ακόμα μία φορά υπέρμαχος των νέων ταλέντων της Ακαδημίας σε συνδυασμό όμως και με τα παράπονα που έχει από τον Μάριν. Σε δίλημμα που του τέθηκε για Μάριν ή Μανθάτης για την 18άδα για το ματς με Γιουνγκ Μποις απάντησε ξεκάθαρα υπέρ του πιτσιρικά.

Ο Πάουλο Μπέντο έχει σε μεγάλη εκτίμηση όχι μόνο τον Μανθάτη αλλά και τους Ρέτσο και Ανδρούτσο. Όσο για τον Ρομαό αυτό που του καταλογίζει σε πάνω από μία περιπτώσεις για Οκτώβριο και Νοέμβριο είναι ότι μετέβη στην Αφρική για σειρά φιλικών με το Τόγκο αντί να μείνει πίσω στον Ρέντη και να δουλέψει σκληρά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Από την στιγμή που δεν είχε κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό ο Ίβηρας πόνταρε πάνω του για να φτάσει στο 100% και να μπορεί να δίνει... ανάσες σε Μιλιβόγεβιτς.

Οι κινήσεις αυτές του Ρομαό τον έφεραν σε αγωνιστικό... περιθώριο και ανέβασαν για τα καλά τις... μετοχές του Μπουχαλάκη στον Ρέντη. Αποτέλεσμα; Ο Μπουχαλάκης μπαίνει στις αποστολές. Ο Ρομαό πάλι όχι...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα