Η περίοδος νέας αξιολόγησης του Καρντόσο

Η περίοδος νέας αξιολόγησης του Καρντόσο

Δημήτρης Τομαράς
Η περίοδος νέας αξιολόγησης του Καρντόσο

bet365

Ο Μπέντο στηρίζει όσο περισσότερο μπορεί την επιλογή Καρντόσο αλλά ο έμπειρος φορ με το πολύ βαρύ συμβόλαιο συνεχίζει να μην έχει δικαιώσει τις προσδοκίες στο Λιμάνι.

Όπως και άλλοι παίκτες έτσι και ο Καρντόσο μπαίνει ξανά σε μία νέα περίοδο αξιολόγησης. Ο Παραγουανός με πορτογαλικό διαβατήριο και επίσημα από την 1η Γενάρη αποτέλεσε μία μεγάλη επένδυση του Ολυμπιακού.

Το συμβόλαιό του ως γνωστόν περιλαμβάνει αποδοχές 2,1 εκατ. ευρώ ετησίως που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσουν τα 2,4 εκατ. ευρώ. Πρόκειται σαφώς για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και σε πολύ δύσκολες εποχές όχι μόνο για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την χώρα γενικότερα. Ο Όσκαρ Καρντόσο με αυτά τα αγωνιστικά και οικονομικά δεδομένα λοιπόν συνεχίζει να είναι σε δύσκολη θέση στο Λιμάνι. Δεν έχει να κάνει με θέμα συμπεριφοράς ή νοοτροπίας όπως με τον Μάριν. Ο Καρντόσο είναι επαγγελματίας στο 100% και πολύ καλός χαρακτήρας, που δεν δίνει δικαιώματα. Και ο Μπέντο τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και προσπαθεί να τον στηρίξει μέσα από τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει. Έχει να κάνει με την εικόνα του στο γήπεδο.

Το αγωνιστικό του πρόσωπο που δεν είναι το ανάλογο. Σε 10 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Καρντόσο δεν έχει ούτε ένα γκολ. Έχει καταγράψει μόλις 1 ασίστ. Ο Παραγουανός έχει ανάγκη και από ψυχολογικής πλευράς από 1 με 2 μαζεμένα γκολ για να πάρει τα πάνω του. Και αυτά βέβαια να έρθουν άμεσα. Ενόψει Γενάρη μπορεί να γίνουν αρκετές... αναθεωρήσεις. Προφανώς και δεν είναι τόσο απλό και εύκολο το να μπει ο Ολυμπιακός σε διαδικασία να ξαναδεί αυτό το συμβόλαιο και το μέλλον του Καρντόσο στην ομάδα. Ωστόσο εάν συνεχίσει έτσι ο 33χρονος ούτε ο Πάουλο Μπέντο θα μπορεί να τον δικαιολογήσει. Δεν είναι ότι ο Καρντόσο δεν προσπαθεί. Προσπαθεί και πολύ μάλιστα. Τα αποτελέσματα όμως δεν είναι αυτά που πρέπει.

Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ

Στο κομμάτι του υπόλοιπου ερυθρόλευκου ρόστερ οι Σιόβας, Μανιάτης, Τσιμίκας και Ζντιέλαρ παραμένουν... φευγάτοι. Υπάρχει ακόμα η σιγουριά πως θα αποχωρήσουν είτε με δανεισμό είτε και με άλλως καθεστώς. Η όποια συζήτηση που συνεχίζεται στον Ολυμπιακό για νέες προσθήκες έχει να κάνει κυρίως με δύο θέσεις. Στον Ολυμπιακό αναζητούν έναν αμυντικό τύπου... Μαρκάνο, δηλαδή αριστεροπόδαρο αμυντικό που να παίζει στόπερ και ακραίος αμυντικός και έναν φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα