Από αποχή 18 ημερών, 3 ματς σε 8 μέρες!

Δημήτρης Τομαράς
Από αποχή 18 ημερών, 3 ματς σε 8 μέρες!

bet365

Από εκεί που είχε να παίξει επίσημο ματς 18 ημέρες ο Ολυμπιακός μέσα σε διάστημα 8 ημερών θα έχει 3 αγώνες σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Όλα τα αρνητικά ρεκόρ θα τα σπάσει φέτος το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο προγραμματισμού και οργάνωσης! Ο Ολυμπιακός στο ματς με την Γιουνγκ Μποις θα πάει - όπως είναι ήδη γνωστό - προερχόμενος από αποχή 18 ημερών από επίσημα ματς!

Και όμως: από τις 24 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου, ήτοι διάστημα 8 ημερών, θα έχει να δώσει 3 παιχνίδια το ένα πίσω από το άλλο σε 3 διαφορετικές διοργανώσεις. Αρχικά με Γιουνγκ Μποις την Πέμπτη στο Γιουρόπα στο Καραϊσκάκη, μετά με Κέρκυρα ξανά εντός στο πρωτάθλημα την Κυριακή και την 1η Δεκεμβρίου εκτός με ΑΟ Χανίων στον θεσμό του Κυπέλλου και την φάση ομίλων. Κάτι που δημιουργεί σαφές πρόβλημα σε Μπέντο ως προς την διαχείριση του προγράμματος και του ρόστερ, με δεδομένη την τόσο μεγάλη απραξία από επίσημες υποχρεώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα