Ο Ασκασίμπαρ και η νορβηγική και πολωνική αγορά...

Ο Ασκασίμπαρ και η νορβηγική και πολωνική αγορά...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ασκασίμπαρ και η νορβηγική και πολωνική αγορά...

bet365

Οι Αργεντίνοι υποστηρίζουν πως ο Σαντιάγο Ασκασίμπαρ της Εστουδιάντες δεν πείστηκε από την προοπτική του Ολυμπιακού. Τσεκάρισμα και σε Νορβηγία και σε Πολωνία για εξτρέμ και φορ.
Ο 19χρονος (25/2/1997) ανασταλτικός μέσος έχει μπει για τα καλά στο... μάτι συλλόγων της Ευρώπης, όπως η Σπαρτάκ Μόσχας και Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλων ισχυρών ομάδων της Ευρώπης ενώ τον ήθελαν και οι Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ. Ο λόγος για τον Σαντιάγο Ασκασίμπαρ, για τον οποίο οι Αργεντίνοι υποστηρίζουν πως αποτέλεσε εισήγηση Λουτσιάκο Γκαλέτι αλλά δεν... ψήθηκε για την προοπτική της Ελλάδας και του Ολυμπιακού. Φυσικά πρόκειται για δικούς τους ισχυρισμούς.
Ο Ασκασίμπαρ πάντως κοστολογείται πάνω από 7 εκατ. ευρώ και ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Εστουδιάντες έως το 2019. Επίσης στο Λιμάνι συνεχίζουν να τσεκάρουν την αγορά της Νορβηγίας ενώ ρίχνουν πάλι... ματιές και σε Πολωνία. Ψάχνονται για νεαρούς και ταλαντούχους εξτρέμ αλλά και για επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα