Δρακόπουλος: «Θέλει να συναντηθούμε»

Δρακόπουλος: «Θέλει να συναντηθούμε»

Gazzetta team
Δρακόπουλος: «Θέλει να συναντηθούμε»

bet365

Ο Δρακόπουλος αποκάλυψε πως ο Καγιούλης θέλει να έχει επαφή με την επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή
Συνάντηση με τους ανθρώπους της επιτροπής σωτηρίας ζήτησε να έχει ο Νίκος Καγιούλης, όπως ανέφερε ο Θοδωρής Δρακόπουλος. Αυτό είπε ο πρόεδρος του μπασκετικού Γηραιού στον «ArenaFM». «Με πήρε άνθρωπος του κυρίου Καγιούλη για να συναντηθούμε. Αύριο θα γίνει αυτό. Θέλει να βρούμε μια λύση για το καλό όλων. Θετικά τη βλέπω την κίνηση. Ξέρω ότι πήραν και τον κύριο Τουτζιάρη και τον κύριο Παπαϊωάννου. Υποθέτω ότι πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί και όχι τετ α τετ. Πάντως η πρόταση που έχω κάνει εγώ, είναι να βρεθούμε 4-5 Ηρακληδείς ώστε να περάσει η ομάδα στα δικά μας χέρια και όχι απλά το μάνατζμεντ. Πρέπει να ξέρουμε ποιο είναι το κόστος. Δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος και ούτε μας επιτρέπουν. Προσωπικά υπολογίζω να είναι 1 εκατομμύριο όλο όλο», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Το αγωνιστικό είναι 1 εκατομμύριο και κάτι για τη χρονιά. Βάλτε εφορία και ΙΚΑ πάμε στα 2 εκατομμύρια. Μπορεί η ομάδα να λειτουργήσει με τα δικά της έσοδα λοιπόν. Άμα θα αναλάβουμε θα έχουμε 3.000 διαρκείας. Κι άμα δουν ότι αναλάβαμε εμείς, θα εμφανιστούν και άλλοι. Μπορεί να γίνει κάτι καλό να πάει ο Ηρακλής σε χέρια Ηρακληδέων που δε θα έχουν στο μυαλό τους το κέρδος. Ένα μικρό παράδειγμα είναι το μπάσκετ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα