«Έχει προσόντα, θέλει διαχείριση»

«Έχει προσόντα, θέλει διαχείριση»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Έχει προσόντα, θέλει διαχείριση»

bet365

Ο Πέτρος Πασσαλής κατέθεσε τη δική του άποψη επί του ζητήματος του Ράφικ Τζιμπούρ και συνολικά για τον Άρη αυτής της περιόδου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε στην αγωνιστική αξία του Αλγερινού αλλά και στη διαχείριση που απαιτεί η περίπτωσή του.

«Όταν παίρνεις έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή, πρέπει να γνωρίζει εξαρχής τι είναι αυτό που παίρνεις. Είναι ένας παίκτης με ποδοσφαιρικά προσόντα, όμως, θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τον διαχειριστείς», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος θα έκανε αυτή τη μεταγραφή. «Ανάλογα με τον σχεδιασμό που έχεις κάνεις προχωρείς στις κινήσεις σου. Αν μπορείς να τον διαχειριστείς, μπορεί να σου δώσει λύσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αν δεν μπορείς, όχι…».

Σε ερώτηση για το αν ο Άρης διαχειρίζεται σωστά την περίπτωση Τζιμπούρ, απάντησε: «Δεν ξέρω τι μεσολάβησε. Αν πήρε άδεια ο παίκτης ή όχι. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας. Μπορεί αυτή η πολυήμερη απουσία να ήταν μια κίνηση αποφόρτισης. Μπορεί τώρα που γύρισε, να βάλει γκολ σε μια εβδομάδα και να τον αποθεώνουν όλοι. Το να έφυγε μια εβδομάδα χωρίς να ενημερώσει το θεωρώ απίθανο. Δεν λειτουργεί έτσι μια επαγγελματική ομάδα, πόσο μάλλον ο Άρης με τον Νίκο Αναστόπουλο».

Και κατέληξε υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να κρίνεται ένας ποδοσφαιριστής από την απόδοσή του σε 1-2 αγώνες. «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η αξιοποίηση. Με βάση το γεγονός ότι η ομάδα δεν σκοράρει εύκολα, είναι προφανές πως τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι επιθετικοί δεν έχουν αξιοποιηθεί. Δεν μπορούμε να κρίνουμε, όμως, από δύο παιχνίδια. Το Πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος με πολλές αγωνιστικές. Μετά τη λήξη θα μπορούμε να πούμε αν ο Τζιμπούρ αξιοποιήθηκε ή όχι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα