ΠΑΟΚ: Η… μπάλα στη FIFA και στον Κουτσοκούμνη

ΠΑΟΚ: Η… μπάλα στη FIFA και στον Κουτσοκούμνη

ΠΑΟΚ: Η… μπάλα στη FIFA και στον Κουτσοκούμνη

bet365

Έργα και πράξεις από τη FIFA και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη περιμένουν, μετά την ενθρόνιση του Σταύρου Τριτσώνη στη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, στην Τούμπα...

O ορισμός του Σταύρου Τριτσώνη στην κεφαλή της ΚΕΔ, προκαλεί αρκετή και έντονη συζήτηση πέριξ της Τούμπας. Το κλίμα δεν είναι αρνητικό, όμως οι ασπρόμαυροι παραμένουν επιφυλακτικοί. Βλέπετε, δεν ξεχνούν «τα έργα και τις ημέρες» του πρώην διεθνή ρέφερι, κυρίως, τη σεζόν 2009-10 και το ρόλο που διαδραμάτισε στον εκτροχιασμό του «Δικεφάλου» (άσχετα αν κέρδισε όλα τα ματς με αυτόν διαιτητή) στην κούρσα προς τον τίτλο εκείνη τη χρονιά.

Στη Μικράς Ασίας, ήδη, υπάρχει αρκετή μουρμούρα από τον κόσμο για τον Αθηναίο πρώην διαιτητή, ο οποίος προς το τέλος της καριέρας του, όταν κόπηκε από τη λίστα των διεθνών, άρχισε κάπως να ισορροπεί τα πράγματα, αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να σβήσει το παρελθόν του και να προσφέρει «άφεση αμαρτιών» για όλα όσα του καταλογίζουν οι φίλοι του «Δικεφάλου».

Στον ΠΑΟΚ, όμως όπως φαίνεται, έχουν αποφασίσει να περιμένουν πρώτα να δουν πριν μιλήσουν. Άλλωστε τα πολλά λόγια γύρω από τη διαιτησία δεν βοηθούν, περιμένουν λοιπόν έργα και πράξεις. Γι’ αυτό, όπως συνέβη στην περίπτωση Μπίκα, έτσι και σ’ αυτή του Τριτσώνη, επίσημη τοποθέτηση, μην περιμένετε…

Οι ασπρόμαυροι δεν βλέπουν το λόγο να το κάνουν και ποντάρουν πολλά στη FIFA και στην Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Μέχρι ενός σημείου ακούγεται λογικό. «Αυτοί διαχειρίζονται τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου», σημειώνουν μεταξύ άλλων, «αυτοί στο τέλος θα κριθούν εκ του αποτελέσματος για τις επιλογές τους».

Όπως, λοιπόν, δεν έκριναν την επιλογή Μπίκα, που φάνταζε να είναι η προτιμότερη και ορθότερη, έτσι και τώρα στον ΠΑΟΚ θέλουν να αφήνουν τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη να «παίξει μπάλα» θεωρώντας ότι η αποφασιστικότητα για αλλαγές, που βγάζει προς τα έξω, ίσως στο τέλος να βγει σε καλό, αν κυρίως ο Κύπριος παράγοντας καταφέρει και διαφοροποιήσει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ο νέος αρχιδιαιτητής θα κληθεί να δράσει βάσει αυτών των κανόνων και να κινηθεί μέσα στο πλαίσιο, που θα οριστεί από τον κ. Κουτσοκούμνη και την Επιτροπή Εξομάλυνσης, άρα προς εκείνη την κατεύθυνση κοιτάζουν οι παράγοντες του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα