Η... ανθρώπινη εκδοχή του Κλοπ για το ποτό και τον επαγγελματισμό

Κώστας Ζάλιαρης
Η... ανθρώπινη εκδοχή του Κλοπ για το ποτό και τον επαγγελματισμό

bet365

Ο άνθρωπος είναι... αλλού! Έχει άλλο τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων. Ο Γιούργκεν Κλοπ, κληθείς να μιλήσει για το περιστατικό με τον Ρούνεϊ και το μεθύσι, στάθηκε στην ... ανθρώπινη πλευρά των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Ο Γερμανός κόουτς της Λίβερπουλ, μόλις βρέθηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου στο «Μέλγουντ» για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς της αγωνιστικής (οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν τη Σαουθάμπτον), κλήθηκε να τοποθετηθεί για το ζήτημα που απασχολεί την εθνική ομάδα της Αγγλίας αλλά και γενικότερα το αγγλικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες.

Ο Κλοπ, είχε να πει:

«Αρκετές φορές με ρωτάτε για πράγματα για τα οποία δεν έχω την παραμικρή ιδέα... Ωστόσο, μπορώ να πω ότι συμπονώ τους ποδοσφαιριστές... Είναι η γενιά με τον πιο αυστηρό επαγγελματισμό. Όμως οι θρύλοι του παρελθόντος, αν σκεφτεί κανείς, έπιναν σα διάολοι και κάπνιζαν σαν τρελοί. Είναι το... όχι και τόσο καλό, κομμάτι της ζωής. Πολλές φορές μπορεί ν' ακούγεται σαν καταστροφή, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι η αληθινή και ρεαλιστική ζωή. Ζούμε με κάποια όρια. Κάποιες φορές όλα πηγαίνουν καλά και προσαρμοζόμαστε, κάποιες άλλες όχι...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα