«Καμπάνα» σε Σπανό: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο

«Καμπάνα» σε Σπανό: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο

«Καμπάνα» σε Σπανό: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο

Οι δηλώσεις  του Γιώργου Σπανού, μετά την ήττα από  τον Ολυμπιακό, στις οποίες έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος θα του κοστίσουν την παρουσία του στα γήπεδα για τον επόμενο χρόνο.

Η λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στις 29 Οκτωβρίου, βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 1-0.

Λίγο μετά το τελευταίοα σφύριγμα του διαιτητή, ο Γιώργος Σπανός έκανε λόγο αλλοίωση αποτελέσματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παίζαμε 11 εναντίον 14».

Έτσι, σύμφωνα με απόφαση δεν θα μπορεί να μπαίνει στους αγωνιστικούς χώρους τον επόμενο χρόνο, ενώ η έδρα της ομάδας τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.

Η  απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γεώργιο Σπανό (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ατρόμητος) : «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ριθ΄ από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» :

Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Σπανού καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθ.:

α) Συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και

β) Την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Γεώργιο Σπανό χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους. 

Best of internet