Λεντέσμα: «Δεν πήγαμε στο ντέρμπι σε καλή κατάσταση»

Gazzetta team
Λεντέσμα: «Δεν πήγαμε στο ντέρμπι σε καλή κατάσταση»

bet365

Ο Κριστιάν Λεντέσμα θυμήθηκε τον τελικό της Λάτσιο με τη Γιουβέντους, ενώ μίλησε στην Ιταλία και για το ντέρμπι «αιωνίων» και τον Αντρέα Σταματσόνι.

Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ φιλοξενήθηκε στο Radiosei και ρωτήθηκε για τον τελικό του Coppa Italia το 2015, όπου η Λάτσιο έχασε 2-1 από τη Γιουβέντους. «Σκέφτομαι το ματς εκείνο και θέλω να ξαναφορέσω την μπιανκοσελέστε φανέλα. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, τόσο μου λείπει η Λάτσιο».

Ο Λεντέσμα ρωτήθηκε και για το ντέρμπι που έζησε στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε ότι οι «πράσινοι» δεν ήταν σε καλή κατάσταση: «Είναι περισσότερο μάχη, παρά αγώνας. Στη Ρώμη αντίθετα είναι μια πραγματική αναμέτρηση. Δεν πήγαμε σε αυτό το ντέρμπι σε καλή κατάσταση. Ο Στραματσιόνι; Δεν τον ήξερα, αλλά μου φαίνεται ένα άτομο πολύ συμπαθητικό και ένας προπονητής που προετοιμάζεται σωστά.». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον βοηθό του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ρομπέρτο Μούτσι: «Ο Μούτσι, από την άλλη, είναι ένας γνήσιος λατσιάλι, όπως κι εγώ».

Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε και στον νυν τεχνικό της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντσάγκι, τονίζοντας πως: «Ξέρω πως να αγαπάει και αυτό μετράει πολύ για έναν προπονητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα