Ο Ολυμπιακός παραμένει υπέρ της διεξαγωγής της αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός παραμένει υπέρ της διεξαγωγής της αγωνιστικής

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός παραμένει υπέρ της διεξαγωγής της αγωνιστικής

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε επίσημη θέση για τα όσα γίνονται σε σχέση με το πρωτάθλημα, ωστόσο είναι προφανές πως τάσσεται υπέρ της τέλεσης της προσεχούς αγωνιστικής.

Στο Λιμάνι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις της Πέμπτης από την ΠΔΕ της ΕΠΟ για να τοποθετηθούν. Ωστόσο παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και ενημερώνονται διαρκώς.

Παρότι δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή κάτι το επίσημο ως αντίδραση από τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο πως στον σύλλογο θέλουν να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα και η σεζόν. Κάτι το οποίο ήταν και ήδη γνωστό και πάνω κάτω αναμενόμενο.

Βέβαια στην περίπτωση μη διεξαγωγής της προσεχούς αγωνιστικής θα προκύψει η άποψη πως η προσέγγιση αυτή δεν είναι ενδεδειγμένη υπό την έννοια πως ανά πάσα ώρα και στιγμή όποιος θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα θα απειλεί διαιτητές και θα καίει σπίτια, προκαλώντας έτσι εύκολα μία νέα διακοπή πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν αντιμετωπίζουν καθόλου θετικά την προοπτική μη τέλεσης της επόμενης αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα