Πρώτα αναμονή και μετά τα προβλεπόμενα από NOVA

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτα αναμονή και μετά τα προβλεπόμενα από NOVA

bet365

Στην περίπτωση μη τέλεσης της προσεχούς αγωνιστικής η NOVA δίχως... φωνές και φανφάρες θα εφαρμόσει όλα όσα προβλέπονται σε μία τέτοια κατάσταση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η... τιμωρία είναι οικονομική με τις σχετικές ρήτρες που υπάρχουν. Προς το παρόν η NOVA περιμένει για να δει εάν επικρατήσει λογική και βγει άκρη σε αυτό το... μπάχαλο.

Εάν δεν γίνει αυτή η αγωνιστική τότε το συνδρομητικό κανάλι θα προστατεύσει τα οικονομικά της συμφέροντα, κάνοντας το σχετικό... κούρεμα. Θυμίζουμε πως για την 1η - 2η αγωνιστική η Λίγκα είχε ενημερωθεί και εγγράφως για τις ρήτρες της τάξεως των 2,8 εκατ. ευρώ για την μη διεξαγωγή τους τις προγραμματισμένες ημερομηνίες. Υπάρχει και ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκατ. ευρώ για τα play offs πέρυσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα