Την Πέμπτη Δ.Σ. και επίσημες αποφάσεις για πρωτάθλημα

Δημήτρης Τομαράς
Την Πέμπτη Δ.Σ. και επίσημες αποφάσεις για πρωτάθλημα

bet365

Το μεσημέρι της Πέμπτης συνεδριάζει η Επιτροπή Εξομάλυνσης για το εάν αρθεί και επίσημα ή όχι η απόφαση περί διακοπής του πρωταθλήματος. Ο χρόνος που πιέζει και το πόρισμα Μπίκα.
Για να ληφθεί τελική και επίσημη απόφαση επανέναρξης πρωταθλήματος θα χρειαστούν τέσσερις πλευρές. Από την μία είναι η FIFA και η UEFA και από την άλλη η προσωρινή διοικούσα της ΕΠΟ πάντα σε συνεννόηση με την Πολιτεία, που συναίνεσε ως γνωστόν στην απόφαση που είχε παρθεί για μη συνέχισε της Λίγκας. Την απόφαση περί διακοπής των πρωταθλημάτων την πήρε η Επιτροπή Εξομάλυνσης και έτσι η οποιαδήποτε σχετική επίσημη άρση της απόφασης ή ανατροπή θα προέλθει από την ίδια Επιτροπή. Οι επαφές αυτήν την στιγμή για την ΚΕΔ δείχνουν να είναι σε πολύ καλό δρόμο αλλά και πάλι θεωρείται αρκετά δύσκολο να έχει... κλειδώσει οριστικά μέχρι το πρωί ή το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης το προσπαθεί πάρα πολύ έτσι ώστε μέχρι την συνεδρίαση της Πέμπτης (σ.σ. το μεσημέρι στη 1 ή τις 2) να έχει τη νέα ΚΕΔ. Εφόσον την έχει μπορεί λοιπόν κάλλιστα το πρωτάθλημα να ξεκινήσει. Να γίνουν οι ορισμοί και να πάμε και πάλι για σέντρα το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΠΙΚΑ
Από την ΕΠΟ προκύπτει πως δεν έχουν πάρει ακόμα στα χέρια τους το πόρισμα για την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα. Εάν το συγκεκριμένο πόρισμα όμως φτάσει στα χέρια των ανθρώπων της μέχρι την Πέμπτη μπορεί να παίξει ρόλο. Ρόλο ως προς την διαμόρφωση των δεδομένων και την λήψη περαιτέρω αποφάσεων για το πρωτάθλημα.
 

Τελευταία Νέα