Και Βιεϊρίνια (δεν) έχω και Σκόκο (δεν) έχω

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Και Βιεϊρίνια (δεν) έχω και Σκόκο (δεν) έχω

bet365

Ο Inspector Gazzet άκουσε πάλι για τον Πορτογάλο και θυμάται τις καψούρες που έχουν οι ομάδες με παίκτες που την... έχουν κάνει εδώ και χρόνια.

Είναι ωραία τυπάκια στην Θεσσαλονίκη. Τους πάω. Αλήθεια. Αμα τους δώσεις καφέ και παρασκήνιο θα στα πουν όλα. Μιλάνε πολύ και μιλάνε κι εύκολα. Εναν εσπρέσο κέρασα και ο άλλος μου είπε τον βίο και την πολιτεία του Λούμπος Μίχελ. Που να ήταν και γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονικιός αυτός τι θα μου έλεγε. Ξέρει πολύ καλά όμως γιατί τα λέει σε μένα.

Πάνω στην κουβέντα μου είπε και για τον Βιεϊρίνια. Μόνος του. Χωρίς να τον ρωτήσω. Οταν μου έλεγε για τον Τσίμιροτ και ότι θα πάει Γερμανία όπως ο Πορτογάλος που την έκανε για Βόλφσμπουργκ.

«Μιας και είπα Βιεϊρίνια. Ακου Inspector τι έγινε». Εδωσα βάση για να δω τι θα μου πει γιατί έχω διαβάσει πολλά τον τελευταίο καιρό και αναρωτιέμαι ποιος πουλάει τόσο καλό παπά. «Εγινε μια ακόμη φιλολογική κρούση, για το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά ο Αντρέ ακόμη δεν είναι ζεστός. Αν περάσει ο καιρός και η Βόλφσμπουργκ πάει κατά διαόλου, ίσως να το συζητήσει», μου είπε κι άρχισα να γελάω.

«Γελάς ε; Και ο Βιεϊρίνια γελάει με αυτά που ακούει και διαβάζει».

Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Οποτε ακούω για μια τέτοια επιστροφή μου έρχονται κατευθείαν στο μυαλό κατά σειρά Σκόκο και Μιραλάς. Καλά του Σκόκο γράφτηκε ξανά προ ημερών αλλά η ΑΕΚ το διέψευσε αμέσως. Και πως να μη το κάνει δηλαδή.

Η Νιούελς ζητάει περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει. Ακόμα και αν πέσει στα δύο χαρτιά η δουλειά δεν γίνεται. Αφήστε που ο Σκόκο θα ζητήσει συμβόλαιο πάνω από 700.000 ευρώ.

Συγνώμη που προσγειώνω τους φιλάθλους των ομάδων έτσι, αλλά εδώ θα διαβάζετε πως έχουν τα δεδομένα. Εάν αλλάξουν αυτά θα επανέλθω με breaking news. Για τον Μιραλάς δεν θα μπω καν στην διαδικασία να σας το γράψω. Το συμβόλαιό του μόνο (δεν βάζω καν τις απαιτήσεις της Εβερτον) είναι απλησίαστο.

Εντάξει Χριστούγεννα έρχονται, ονόματα γράφονται και κάποιοι μάνατζερ κάνουν το παιχνίδι τους. Θα τους χαλάσω εγώ την εορταστική διάθεση; Οχι, βέβαια... Απλά θα σας γράφω τα δεδομένα.

Συνεχίστε να μαζεύεστε στο twitter και να με ρωτάτε ότι θέλετε. Εάν έχω απαντήσεις θα σας τις δίνω και θα σας γεμίζω με πληροφορία και παρασκήνιο. Η παρέα μεγαλώνει στο @InspectorGazzet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet