Το διαζύγιο δείχνει να είναι… η μόνη λύση

Το διαζύγιο δείχνει να είναι… η μόνη λύση

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το διαζύγιο δείχνει να είναι… η μόνη λύση

bet365

Η λύση της συνεργασίας φαίνεται ότι αποτελεί τη μοναδική επιλογή στη σχέση του Άρη και του Ματζίντ Μπουγκερά. Οι «κίτρινοι» φέρονται να έχουν καταλήξει στη συγκεκριμένη απόφαση και σκοπεύουν να αρχίσουν οι συζητήσεις για τους όρους του διαζυγίου!

Αν μη τι άλλο, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου του ότι αυτή η συνεργασία ουδέποτε απέκτησε υγιείς βάσεις. Στην πραγματικότητα, ήταν προβληματική από την πρώτη ημέρα έναρξής της. Από την ημέρα άφιξης του αθλητή στη Θεσσαλονίκη όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πολλά παραπανίσια κιλά και φυσικά δεν βρισκόταν στην αγωνιστική και φυσική κατάσταση στην οποία οφείλει να είναι κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Υποχρεωτικά, ο Άρης του χορήγησε επιπλέον χρόνο με την ελπίδα ότι ο έμπειρος Αλγερινός κεντρικός αμυντικός θα τον εκμεταλλευόταν ούτως ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι επίσης αλήθεια ότι σε αυτό το διάστημα δεν διαπιστώθηκε σημαντική βελτίωση. Με συνέπεια να αποφεύγουν οι άνθρωποι του Άρη να ορίσουν ημερομηνία περί της πιθανής (ουσιαστικής) ενσωμάτωσής του στην ομάδα.

Παρόλο αυτά, ο Μπουγκερά ήταν στην αποστολή της ομάδας στον δεύτερο αγώνα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Αιγινιακό δίχως να υπήρχε διάθεση χρησιμοποίησής του. Μετά τον επεισοδιακό αγώνα κι ενοχλημένος από τις καταστάσεις που έλαβαν χώρα, ο Μπουγκερά ζήτησε να του χορηγηθεί άδεια. Η ΠΑΕ Άρης δεν του αρνήθηκε και επισήμως σημειώθηκε ότι του δόθηκε ένα 48ώρο ούτως ώστε να μεταβεί στη Γαλλία για τη διευθέτηση προσωπικών υποθέσεων.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης (9/11) κι ενώ την ίδια μέρα τον περίμενε ο Νίκος Αναστόπουλος στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ούτως ώστε να πάρει μέρος στην προπόνηση. Μη θέλοντας να ρίξει… λάδι στη φωτιά, η ΠΑΕ Άρης απέφυγε να τον χαρακτηρίσει αδικαιολογήτως απόντα. Το ίδιο έκανε και την επομένη, σημειώνοντας ότι ο παίκτης υπέστη τροφική δηλητηρίαση κι αυτός ήταν ο λόγος της απουσίας του.

Ο Μπουγκερά συνέχιζε να απέχει από την προπόνηση, επικαλούμενος το παραπάνω πρόβλημα υγείας και ο Άρης διατήρησε την ίδια τακτική. Κι ενώ υπήρξε επίσημη τοποθέτηση του ιατρικού επιτελείου για τον Ραφίκ Τζιμπούρ επιβεβαιώνοντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, δε συνέβη το ίδιο με τον συμπατριώτη του. Χθες (14/11) οι δύο Αλγερινοί θα έπρεπε να εμφανιστούν στο «Δασυγένειο» για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή τους. Ουδείς πήγε. Η ΠΑΕ Άρης και πάλι επιδίωξε να «μαζέψει» το γεγονός σημειώνοντας ότι (τελικώς) σήμερα (15/11) θα γίνει η επανεκτίμηση.

Επί της ουσίας, στον Άρη φέρονται να έχουν αποφασίσει τη λύση του συμβολαίου με τον Ματζίντ Μπουγκερά και μένει να φανεί α) αν θα τεθεί προς εφαρμογή αυτή η απόφαση και β) αν ναι, αν το διαζύγιο θα είναι βελούδινο ή όχι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα