Ζητούμενο να απαγκιστρωθεί από βαριά συμβόλαια...

Ζητούμενο να απαγκιστρωθεί από βαριά συμβόλαια...

Δημήτρης Τομαράς
Ζητούμενο να απαγκιστρωθεί από βαριά συμβόλαια...

bet365

Ο Ολυμπακός έχει θέσει ως μία εκ των προτεραιοτήτων του τον Γενάρη να βρεθούν ομάδες για Μανιάτη και Σιόβα. Ακόμα και απλώς να καλύψουν το συμβόλαιό τους και με εξάμηνο δανεισμό.

Το μεταγραφικό σενάριο από Ισπανία έχει κυκλοφορήσει πολύ έντονα για Σιόβα και Μανιάτη τις τελευταίες ώρες. Με τα υπάρχοντα δεδομένα οι δύο παίκτες θα ήθελαν να πάρουν μεταγραφή, ωστόσο από την μία το ύψος των συμβολαίων τους και από την άλλη οι προσφορές που είχαν δεν ήταν οι ανάλογες, δημιουργούν... εμπόδια. Ο Γιάννης Μανιάτης με 900.000 συμβόλαιο και ο Δημήτρης Σιόβας με 700.000 θα πρέπει να βρουν την χρυσή τομή για την συνέχεια της καριέρας τους.

Στον Ολυμπιακό έχουν στον προγραμματισμό τους το πως να απαγκιστρωθούν από αυτά τα βαριά συμβόλαια. Ακόμα και με έναν εξάμηνο δανεισμό σε ομάδα που θα καλύψει εξολοκλήρου τα συμβόλαιά τους και μπορεί να συζητήσει μετά για πιθανότητα οψιόν. Επίσης στο Λιμάνι συνεχίζουν να κοιτάζουν να βρουν λύσεις και τις κατάλληλες ομάδες για Τσιμίκα, Ζντιέλαρ και Βούρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα