Νέα σιγουριά των Αφρικανών για Ντόλι (vids)

Νέα σιγουριά των Αφρικανών για Ντόλι (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Νέα σιγουριά των Αφρικανών για Ντόλι (vids)

bet365

Οι Αφρικανοί επανέρχονται για το θέμα του Κίγκαν Ντόλι και επιμένουν πως ο παίκτης θα κλείσει σίγουρα στον Ολυμπιακό τον Γενάρη.
Ο Κίγκαν Ντόλι εμφανίζεται ξανά από τα media της χώρας του να είναι πλέον μία... ανάσα από την μεταγραφή του στην ομάδα του Ολυμπιακού. Το ίδιο βέβαια είχε συμβεί και το καλοκαίρι που μας πέρασε...
Πρόκειται για παίκτη που είναι 23 ετών και διεθνής με τη Νότια Αφρική. Κυρίως παίζει αριστερός εξτρέμ αλλά μπορεί να προσφέρει και στην δεξιά πλευρά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Πέρυσι είχε 45 ματς με 9 γκολ και 9 ασίστ.
Στην Αφρική υποστηρίζουν πως οι Mamelodi Sundowns έχουν δεχθεί μία εξαιρετική πρόταση από τον Ολυμπιακό και πως ο παίκτης θα πιάσει Λιμάνι τον Γενάρη. Πάντως ο Ντόλι είναι σε δικαστική διαμάχη με τον σύλλογό του για οικονομικά θέματα με την σχετική εκδίκαση να γίνεται στις 28 Νοεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα