Ντε Λα Μπέγια: «Ελπίζω να παίξουμε ξανά σύντομα»

Ντε Λα Μπέγια: «Ελπίζω να παίξουμε ξανά σύντομα»

Δημήτρης Τομαράς
Ντε Λα Μπέγια: «Ελπίζω να παίξουμε ξανά σύντομα»

bet365

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ευχήθηκε η Super League να μπορέσει να αρχίσει ξανά λίαν συντόμως. Τι άλλο επισήμανε.
Μιλώντας στο Cadena Cope ο Ισπανός άσος είπε για:
Την διακοπή του πρωταθλήματος: Πήραν αυτή την απόφαση μετά από αυτό που συνέβη (σ.σ τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα). Δεν ξέρουν, ποιος ήταν ο δράστης. Λένε για έναν οπαδό, αλλά δεν ξέρουν ποιας ομάδας είναι.
Θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν το συμβάν γιατί αυτό που προσπαθούν πάντα είναι να παλέψουν ενάντια στη βία. Ελπίζω η έρευνα να κλείσει αυτήν την εβδομάδα για να μπορέσουμε να παίξουμε στο τέλος αυτής. Ελπίζω να παίξουμε ξανά σύντομα. Αυτοί που είμαστε πληγωμένοι είμαστε οι ποδοσφαιριστές γιατί εάν δεν παίξουμε, ίσως να ορίσουν κάποιο ματς στα Χριστούγεννα και αυτό προϋποθέτει λιγότερες διακοπές.
Φόβος; Όχι. Φαντάσου, πριν από λίγα χρόνια πήραν την απόφαση να μην μπορεί το κοινό της φιλοξενούμενης ομάδας να παραστεί σε εκτός έδρας αναμέτρησης, ως μέτρο για την αποτροπή επεισοδίων. Υπάρχουν φωτοβολίδες, ειδικά στα ντέρμπι. Είναι ωραίο, γιατί είναι μια ζώνη ελεγχόμενη πίσω από το τέρμα, όπου βρίσκονται οι πιο σκληροπυρηνικοί οπαδοί, αλλά φαίνεται ότι όλο είναι ελεγχόμενο. Μέχρι τώρα δεν έχω ζήσει κάποιο απρόοπτο συμβάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα