Εκτός με θλάσεις οι Χριστοδουλόπουλος και Τσιγκρίνσκι

Εκτός με θλάσεις οι Χριστοδουλόπουλος και Τσιγκρίνσκι

Θοδωρής Βασίλης
Εκτός με θλάσεις οι Χριστοδουλόπουλος και Τσιγκρίνσκι

bet365

Άσχημα ήταν τα μαντάτα για τους Χριστοδουλόπουλο και Τσιγκρίνσκι με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν θλάση Β' βαθμού για τον Έλληνα άσο και Α' βαθμού για τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό.

Χριστοδουλόπουλος και Τσιγκρίνσκι είχαν τεθεί εκτός μάχης λόγω θλάσης και την Δευτέρα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο διεθνής ακραίος έχει υποστεί πιο βαριάς μορφής θλάσης Β' βαθμού, ενώ η διάγνωση για τον κεντρικό αμυντικό της Ένωσης ήταν θλάση Α' βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο.

Η λογική λέει πως ο Τσικγκρίνσκι θα μείνει εκτός για τις επόμενες 20 ημέρες περίπου, την ώρα που ο Χριστοδουλόπουλος έχει μεγαλύτερη ζημιά και ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται στον έναν μήμα περίπου.

Βέβαια, ο χρόνος επανόδου εξαρτάται πάντα από την πορεία αποκατάστασης αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει αρκετά νωρίτερα.

Αν μία επιλογή στο παρολί χαθεί, η Sportingbet σου επιστρέφει το στοίχημά σου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκαν σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο. Στον Τσιγκρίνσκι διαγνώσθηκε θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο και στον Χριστοδουλόπουλο θλάση δευτέρου βαθμού στο ίδιο σημείο. Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν θεραπεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα