Η Μπάγερν, ο Αστέρας Τρίπολης και το μπάρμπεκιου!(pics)

Gazzetta team
Η Μπάγερν, ο Αστέρας Τρίπολης και το μπάρμπεκιου!(pics)

bet365

«Κουβεντούλα» ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε στη δημοφιλή, αθλητική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης sqor sports, με τους δύο μεγάλους συλλόγου να κλείνουν... ραντεβού!

Μια φωτογραφία του Αστέρα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με το γεύμα που πραγματοποιήθηκε σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις, με το μπάρμπεκιου, προξένησε εντύπωση στον διαχειριστή του λογαριασμού της Μπάγερν, που σχολίασε:

«Όποτε υποδεχόμαστε αντιπάλους μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, τους ετοιμάζουμε ένα σπέσιαλ φαγητό από την πατρίδα τους. Κάποια μέρα θα τα πούμε από κοντά».

Η απάντηση του Αστέρα ήταν γεμάτη ενθουσιασμό: «Μακάρι να τα πούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Είναι όνειρο για εμάς! Μακάρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα».

Δείτε τη φωτογραφία, αλλά και τα... σχόλια που έχουν προηγηθεί από τους Γερμανούς σε αναρτήσεις της ελληνικής ομάδας:

Αν μία επιλογή στο παρολί χαθεί, η Sportingbet σου επιστρέφει το στοίχημά σου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα