Μένει Λονδίνο ή μετακομίζει στο Μάντσεστερ ο Οζίλ; (pics)

Gazzetta team
Μένει Λονδίνο ή μετακομίζει στο Μάντσεστερ ο Οζίλ; (pics)

bet365

Θα μείνει; Θα φύγει; Κι αν φύγει, γιατί αγόρασε νέα σπιταρόνα στο Λονδίνο; Κι αν μείνει, πόσα παραπάνω λεφτά θέλει;

Μαύρα φίδια φαίνεται πως ζώνουν τους φίλους της Άρσεναλ, καθώς βλέπουν ότι η διοίκηση της ομάδας δεν έχει καταθέσει ακόμα πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Μεσούτ Οζίλ, το οποίο λήγει το 2018.

Τα δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου σιγά μην άφηναν χαμένη ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους σενάρια σχετικά με το μέλλον του Γερμανού άσου και αμέσως άρχισαν να γράφουν για τις φήμες που ακούγονται από... Μάντσεστερ πλευρά σχετικά με το ενδιαφέρον του Μουρίνιο για την απόκτηση του παίκτη.

Από τη μία, η (γνωστή και μη εξαιρετέα) Sun δημοσίευσε ένα φωτορεπορτάζ από τη νέα επένδυση του Οζίλ στην αγγλική πρωτεύουσα, μία υπερπολυτελέστατη κατοικία αξίας 11,6 εκατ. ευρώ με δικό της κινηματογράφο (!), θεωρώντας πως για να κάνει μια τέτοια κίνηση, μάλλον θα παραμείνει στους «Κανονιέρηδες».

Όμως, η Sunday Express άφησε τα δικά της υπονοούμενα για το μέλλον του Οζίλ, τονίζοντας πως ο παίκτης θέλει μια γενναία αύξηση των 162.000 ευρώ που εισπράττει εβδομαδιαίως προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβολαίο με την Άρσεναλ. Και όλοι γνωρίζουμε ότι τα χρήματα δεν αποτέλεσαν ποτέ εμπόδιο για τη Γιουνάιτεντ, όταν απόφασιζε να πάρει έναν παίκτη...

Τελικά, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το μέλλον του Μεσούτ Οζίλ, αλλά σίγουρα, το 2017, θα έχουμε πολλές εξελίξεις και θα διαβάσουμε πολλά πιθανά σενάρια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα