Ψάχνεται μεταγραφικά ο Μπέντο, ψάχνεται και ο Ολυμπιακός...

Ψάχνεται μεταγραφικά ο Μπέντο, ψάχνεται και ο Ολυμπιακός...

Δημήτρης Τομαράς
Ψάχνεται μεταγραφικά ο Μπέντο, ψάχνεται και ο Ολυμπιακός...

bet365

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει το πως θα ενισχυθεί τον Γενάρη αλλά και τον τρόπο που θα αξιοποιήσει με δανεισμό ή μεταγραφή όσους δεν παίζουν και ο Μπέντο ψάχνεται για τις εισηγήσεις του.

Είναι μία περίοδος αναζήτησης αυτή για τον Ολυμπιακό. Από την μία οι Πειραιώτες κοιτάζουν ακόμα και σε αγορές όπως η Νορβηγία για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Προφανώς και τσεκάρεται και η ελληνική αγορά με στόχο πάντα έναν αριστερό μπακ και έναν φορ. Παράλληλα όμως ο πρωταθλητής έχει και ένα άλλο βασικό θέμα. Να δει το το τι θα κάνει με τους υπό αποχώρηση Σιόβα και Μανιάτη και με τους υπό καθεστώς δανεισμού Τσιμίκα, Ζντιέλαρ και ακόμα και τον Βούρο. Ο Μπέντο από την μεριά του έχει εστιάσει κυρίως στις αγορές που ξέρει καλά όπως η Ιβηρική για να δει το τι ακριβώς επιζητά και μετά να κάνει τις προτάσεις του για τον Γενάρη.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ, ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ, ΙΝΤΕΓΕ ΚΑΙ ΡΕΤΣΟ

Γίνεται μεγάλος λόγος το τελευταίο διάστημα για αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού και την ζήτηση που έχουν στο εξωτερικό. Για να φύγουν από το Λιμάνι παίκτες όπως οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Για τον Έλληνα άσο εάν έμπαιναν σε διαδικασία της οποιασδήποτε κουβέντας οι Πειραιώτες θα ήταν με ένα ποσό άνω των 13 - 14 εκατ. ευρώ. Για τον Μιλιβόγεβιτς πάνω από 10 και για τον Ιντέγε ακόμα περισσότερα. Όσο για τον πιτσιρικά Ρέτσο στον πειραϊκό σύλλογο ούτε καν μπαίνουν σε σκέψεις. Ειδικά με ποσά που ακούγονται από Ιταλία για 2 - 4 εκατ. ευρώ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα