Δοκιμή και τραυματισμός στο φιλικό του Λεβαδειακού

Gazzetta team
Δοκιμή και τραυματισμός στο φιλικό του Λεβαδειακού

bet365

Με τον Τα Μπι Γκουά Ζεράρ να δοκιμάζεται και τον Τσακίρ Μπελγκαζουανί να τραυματίζεται και να μένει εκτός για δύο βδομάδες, ο Λεβαδειακός επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι της Θήβας με 2-0.

Δοκιμές, τραυματισμούς, τα πάντα όλα είχε το φιλικό του Λεβαδειακού με την Θήβα. Οι Βοιωτοί στην αναμέτρηση με τους Θηβαίους δοκίμασαν τον Τα Μπι Γκουά Ζεράρ, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο και είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού και γεννημένος το 1995. Ο Ζεράρ αγωνιζόταν στην Athletic Adjame, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στη χώρα του και είναι διεθνής με την Κ23.

Στον αντίποδα είχαμε και τραυματισμό, με τον Τσακίρ Μπελγκαζουανί, να χτυπά και να μένει εκτός προπονήσεων περίπου 10 μέρες και λογικά εκτός αγώνων δύο βδομάδες. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του φιλικού ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 με γκολ των Μάντζιου και Τριποτσέρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα