Εγκαινίασε την μπουτίκ του ο Ατρόμητος (pics)

Εγκαινίασε την μπουτίκ του ο Ατρόμητος (pics)

Νίκος Μαρούδας
Εγκαινίασε την μπουτίκ του ο Ατρόμητος (pics)

bet365

Αποκαλυπτήρια για την νέα μπουτίκ του Ατρόμητου την Παρασκευή, με πολύ κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο του Περιστερίου...

Με ένα super party πραγματοποιήθηκαν απόψε τα εγκαίνια του «Αtromitos Store» στο γήπεδο Περιστερίου.

Δεκάδες φίλοι της ομάδας συνέρρευσαν από νωρίς για να δουν τα προϊόντα της νέας μπουτίκ που άνοιξε και επίσημα τις πύλες της διαθέτοντας τα προϊόντα σε πολύ λογικές τιμές αλλά και πολλά αξεσουάρ.

Tην εκδήλωση, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργου Σπανού, τίμησαν: Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων Fentagin, παιδιά από την Ακαδημία του ΑΠΣ Ατρόμητος αλλά και το Τμήμα Εφήβων Water Polo του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Αυτόγραφα υπέγραψαν στους μικρούς τους θαυμαστές οι ποδοσφαιριστές Στόιτσεφ, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Τόνσο, Μπάγκα,Κοντοές ενώ παραβρέθηκε και ο προπονητής μας Γιώργος Κορακάκης.

Ξεχωριστή νότα αποτέλεσε το Show που πρόσφερε ο ζογκλέρ της μπάλας Αλέξης Πιτσαλίδης στο οποίο συμμετείχαν μικροί φίλαθλοι καθώς και ο Γιάννης Κοντοές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα