Οι... πικάντικες αποκαλύψεις του Γκαλιάνι!

Οι... πικάντικες αποκαλύψεις του Γκαλιάνι!

Οι... πικάντικες αποκαλύψεις του Γκαλιάνι!

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε ότι πλησιάζει το τέλος του στην Μίλαν και προχώρησε σε πικάντικες αποκαλύψεις.

«Θα είμαι για τρεις ακόμα εβδομάδες στην Μίλαν», τόνισε αρχικά ο Γκαλιάνι στο Milan TV, πριν ξεκινήσει να κάνει αποκαλύψεις από διάφορες περιόδους», ξεκινώντας από το 1988 και το ατύχημα του Ντοναντόνι στο Βελιγράδι.

«Πιστεύαμε ότι ο Ντοναντόνι έχει πεθάνει. Μία νοσοκόμα έσπευσε στο γήπεδο και του έσωσε τη ζωή. Ήταν ένα συναίσθημα που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω. Ο Ντοναντόνι ήταν μπλε. Κλαίγαμε όλοι στο ημίχρονο και τα παιδιά έπαιζαν στο δεύτερο μέρος, νομίζοντας ότι είχε πεθάνει ή πέθαινε».

Ο Ιταλός συνέχισε με μεταγραφικές ιστορίας. «Η Μιλαν έπαιζε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα 100 χρόνια της το καλοκαίρι του 2000, αλλά ο Αριέντο Μπράιντα (πρώην τεχνικός διευθυντής) και εγώ δεν ήμασταν εκεί να το δούμε, επειδή βρισκόμασταν με τον ατζέντη του Ριβάλντο. Δεν καταφέραμε να τον αποκτήσουμε».

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες για παίκτες που βρέθηκαν οριακά στο Μιλάνο και δεν ήρθαν. Ένας από αυτούς είναι ο Φίγκο. Κάθε φορά που τον βλέπω, του ρίχνω μια μικρή μπουνιά», συνέχισε και δεν έλεγε να σταματήσει. «Θυμάμαι ότι δεν είχαμε θέση ξένου και την τελευταία στιγμή κατάφερα να στείλω τον Αλίγιου στην Σταντάρ Λιέγης, για να έρθει ο Κακά. Προσπάθησα να αποκτήσω και τον Τζέκο. Πέρασα τρεις μέρες κρυμμένος σε ένα ξενοδοχείο στο Σαράγιεβο με τον Μπράιντα, όμως δεν τα καταφέραμε».

Για το τέλος άφησε τον Αντρέι Σεβτσένκο. «Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά με τον Μπερλουσκόνι και κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να πείσουμε τον Σεβτσένκο να μείνει. Εκείνη τη μέρα του έλεγα διαρκώς ότι ήμουν διατεθειμένος να του σκίσω το συμβόλαιο, προκειμένου να μην πάει στην Τσέλσι. Εκείνη τη χρονιά ήμασταν η νούμερο ένα ομάδα στον κόσμο. Του είπα: Αντρέι, αν δεν σκοράρεις για εμάς μερικές εβδομάδες, ο κόσμος ακόμα θα θυμάται τα γκολ σου. Στην Τσέλσι δεν θα συμβεί αυτό». Τελικά, ο Ουκρανός δεν τον άκουσε...

Best of internet