Επαφή Παναθηναϊκού για Γιόβετιτς!

Επαφή Παναθηναϊκού για Γιόβετιτς!

Νίκος Αθανασίου
Επαφή Παναθηναϊκού για Γιόβετιτς!

bet365

Ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι «φευγάτος» από την Ίντερ και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει την Ίντερ για τον δανεισμό του Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού! Στα υπ' όψιν και ο Μέλο.

Τις εξαιρετικές σχέσεις που διαθέτει με την Ίντερ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί ενόψει Ιανουαρίου ο Αντρέα Στραματσόνι! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ιταλία, ο νεαρός τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει έρθει σε επαφή με τους «νερατζούρι» για τον δανεισμό του Στέφαν Γιόβετιτς, του Μαυροβούνιου σούπερ σταρ, ο οποίος είναι «φευγάτος» από το Μιλάνο. Με τον Φρανκ ντε Μπουρ στον πάγκο δεν είχε σημαντικό χρόνο συμμετοχής ενώ η Ίντερ έχει ξεκαθαρίσει στον ποδοσφαιριστή πως δεν θέλει να τον δανείσει σε ομάδα του Καμπιονάτο. Το συμβόλαιο του παίκτη είναι στον... θεό, ωστόσο, στις πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να το καλύψουν στο μεγαλύτερό του κομμάτι!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μιλάμε για μία πολύ δύσκολη περίπτωση που θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη αν ο νέος τεχνικός της Ίντερ, Στέφανο Πιόλι, χρίσει βασικό τον 27χρονο μεσοεπιθετικό στα επόμενα παιχνίδια! Ναι μεν ο Παναθηναϊκός έχει το κονέ με την Ίντερ, ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο να πει το «ναι» ένας ποδοσφαιριστής με το προφίλ του Γιόβετιτς και να έρθει έστω και για έξι μήνες στο ελληνικό πρωτάθλημα ως δανεικός. Παρόλα αυτά, το «τριφύλλι» θα έχει από κοντά την συγκεκριμένη περίπτωση, παίζοντας με τις λίγες πιθανότητες που υπάρχουν για να γίνει το «μπαμ».

Από κει και πέρα, στο ίδιο πλαίσιο είναι και η προσέγγιση που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός για τον Φελίπε Μέλο, τον 33χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο. Μία εξίσου δύσκολη περίπτωση που ο Στραματσόνι έχει στα υπ' όψιν του λόγω των καλών σχέσεών του με την Ίντερ και δουλεύει για τον Ιανουάριο, με όσες-λίγες- πιθανότητες έχει. Όπως ακριβώς συνέβη με τον Ιμπάρμπο ή τον Γουακάσο και τον Σάμπα. Στην αρχή ήταν φαινομενικά μεταγραφές που δύσκολα θα όδευαν προς υλοποίηση αλλά με σωστό πλάνο και κινήσεις μελετημένες, φόρεσαν τα πράσινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα