Είδε τον Πέδρο Ρότσα συνεργάτης του Μοράις (pic)

Είδε τον Πέδρο Ρότσα συνεργάτης του Μοράις (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Είδε τον Πέδρο Ρότσα συνεργάτης του Μοράις (pic)

bet365

Συνεργάτης του Ζοσέ Μοράις παρακολούθησε από κοντά τον εξτρέμ της Γκρέμιο Πέδρο Ρότσα στον αγώνα με την Κρουζέιρο.

Ο Πέδρο Ρότσα φαίνεται πως είναι στην λίστα της ΑΕΚ με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας να αναφέρουν πως ο βοηθός του Ζοσέ Μοράις, Μπαλτεμάρ Μπρίτο είδε από κοντά τον 22χρονο άσο. Μάλιστα, η globoesporte αποκαλύπτει πως ο συνεργάτης του προπονητή της Ένωσης παρακολούθησε και παίκτες από τα τμήματα υποδομής της Γκρέμιο.

Ο Πέδρο Ρότσα θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας αυτή την στιγμή ο οποίος μπορεί με την ίδια ευκολία να καλύψει και τις δύο πλευρές. Την φετινή σεζόν πραγματοποιεί τρομερή χρονιά έχοντας 32 συμμετοχές και εννιά γκολ.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς είναι περίπλοκο αφού δικαιώματα έχουν και δύο από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε πριν την Γκρέμιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα