Το... τσεκάρισμα και σε Γιακουμάκη

Δημήτρης Τομαράς
Το... τσεκάρισμα και σε Γιακουμάκη

bet365

Ο νεαρός φορ του Πλατανιά, Γιώργος Γιακουμάκης, είναι ένας παίκτης τον οποίο δεν έχει ξεχωρίσει μόνο η ΑΕΚ. Το έχει κάνει και ο Ολυμπιακός από το περασμένο καλοκαίρι.

Στα 21 του χρόνια ο Γιακουμάκης με 2 γκολ φέτος σε 8 αγώνες και 1 ασίστ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγάλων της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός - όπως και η ΑΕΚ - τον έχει ξεχωρίσει στα ελληνικά ταλέντα από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες έχουν τσεκάρει ξανά την περίπτωση του διεθνούς στράικερ των Χανιωτών ακόμα και ενόψει Γενάρη. Αυτήν την στιγμή πάντως ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν έχει καμία επίσημη προσέγγιση από κάποια μεγάλη ομάδα. Γενικά στο Λιμάνι πάντως διαρκώς κοιτάζουν νέα ταλέντα και Ελληνόπουλα από την Super League. Το... τσεκάρισμα δεν σημαίνει βέβαια απαραίτητα και άμεση κίνηση για έναν παίκτη. Για τον Γιακουμάκη πάντως έχει ακουστεί ακόμα και ο ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα