Μποτία: «Φαινόταν να πηγαίνουν καλά τα πράγματα αλλά...»

Μποτία: «Φαινόταν να πηγαίνουν καλά τα πράγματα αλλά...»

Δημήτρης Τομαράς
Μποτία: «Φαινόταν να πηγαίνουν καλά τα πράγματα αλλά...»

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία μίλησε στον ισπανικό Τύπο για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την διακοπή του πρωταθλήματος.
Ο Ισπανός στόπερ είπε στην Marca για:
Την διακοπή της Super League και τα προβλήματα στην Ελλάδα: Το πρωί πήγαμε για προπόνηση και δεν γνωρίζαμε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Το απόγευμα ακούσαμε τα νέα σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι διαιτητή (σ.σ. εννοώντας τον Γιώργο Μπίκα), χωρίς όμως να ξέρουμε ακριβώς πώς και γιατί συνέβη. Ως αποτέλεσμα ακολούθησε η ανακοίνωση αναβολής των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε με λεπτομέρειες πώς έχει η κατάσταση.
Υπήρχαν περαιτέρω προβλήματα στην Ελλάδα την περσινή σεζόν, αλλά φέτος η διοργάνωση έδειχνε σημάδια βελτίωσης σε πολλούς τομείς και δεν υπήρχαν καθόλου προβλήματα. Φαινόταν τα πράγματα να πηγαίνουν καλά αλλά τώρα, με τα νεότερα δεδομένα, δεν γνωρίζουμε πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα