Ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει ο Μπίκας...

Ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει ο Μπίκας...

bet365

Μέχρι και τη στιγμή που τον κάλεσαν στο τηλέφωνο για να του μεταφέρουν τα άσχημα νέα του εμπρησμού στο σπίτι του στη Χαλκιδική, ο Γιώργος Μπίκας ήταν αποφασισμένος να πάρει πίσω την παραίτησή του και να συνεχίσει στο πόστο του επιδιαιτητή...

Ο Μπίκας, θα προχωρούσε σε ανακοίνωση προς τον Κουτσοκούμνη την Πέμπτη και θα ακολουθούσαν και οι Καλύβας και Τσαχειλίδης.

Ο πρώην, πλέον, επιδιαιτητής, εδώ και δύο ημέρες ήταν στην Αθήνα και είχε διαδοχικές επαφές με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ενώ την Πέμπτη ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του με τον επικεφαλής της FIFΑ.

Εκεί, θα ανακαλούσε την παραίτηση και για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να μην αναζητηθεί άλλο πρόσωπο στην επιτροπή εξομάλυνσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα