Ο Μπόγκνταν Στάνκου στη λίστα του ΠΑΟΚ (vid)

Ο Μπόγκνταν Στάνκου στη λίστα του ΠΑΟΚ (vid)

Ο Μπόγκνταν Στάνκου στη λίστα του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ένα ακόμη όνομα προστίθεται στη λίστα των υποψηφίων για τον ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα ΜΜΕ στη Ρουμανία κάνουν λόγο για φλερτ με τον επιθετικό της Γκεντζεμπιρλίγκ, Μπόγκνταν Στάνκου.

Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ, αλλά αρκετά ρουμανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο 29χρονος διεθνής φορ, που αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια με τη φανέλα της Γκεντζεμπιρλίγκ, ενδιαφέρει τον «Δικέφαλο», που ούτως ή άλλως ψάχνει να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Μπόγκνταν Στάνκου, βασικό μέλος της Εθνικής Ρουμανίας με 12 γκολ σε 46 ματς, βγάζει το ψωμί του στην Τουρκία, με την Γκεντζεμπιρλίγκ έχει σε 87 ματς 34 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ και της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Πάρτε μια γεύση από τον Ρουμάνο φορ εν δράση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα