Με Λέσκοτ η προπόνηση της ΑΕΚ

Με Λέσκοτ η προπόνηση της ΑΕΚ

Με Λέσκοτ η προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Πρωινή προπόνηση είχε το «μενού» για την Ένωση την Τετάρτη.

Με απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στην ΑΕΚ, καθώς δεν έδωσαν το παρών οι διεθνείς, Μάνταλος, Μπακασέτας με την Ανδρών, Γαλανόπουλος στην Ελπίδων, Γιόχανσον στη Σουηδία, όπως και ο Λέσκοτ που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Αντίθετα, στα καλά νέα συγκαταλέγεται η συμμετοχή στο πρόγραμμα του Αλμέιδα, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και είναι ξανά... ετοιμοπόλεμος. Η προετοιμασία της Ένωσης θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη, με δύο προπονήσεις, μίας στις 10 το πρωί και άλλη μία στις 5 το απόγευμα.

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ολοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των διεθνών (Μάνταλος, Μπακασέτας με την Ανδρών, Γαλανόπουλος στην Ελπίδων, Γιόχανσον στη Σουηδία) και του Λέσκοτ που συνέχισε την αποθεραπεία του, προπονήθηκαν κανονικά.
Για αύριο Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις στις 10 το πρωί και στις 5 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα