Μιλιβόγεβιτς: «Κανείς δεν μας περίμενε τόσο καλούς»!

Δημήτρης Τομαράς
Μιλιβόγεβιτς: «Κανείς δεν μας περίμενε τόσο καλούς»!

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε σε σερβικό ΜΜΕ για τις απαντήσεις που έδωσε εκείνος και οι συμπαίκτες του σε Ολυμπιακό σε έναν ομολογουμένως δύσκολο μήνα.

Σε δηλώσεις του στην Zurnal.rs είπε για:

Το ματς με Παναθηναϊκό: Ήταν μία κλασική μας νίκη σε ντέρμπι. Πήγαμε πολύ καλά. Η διαφορά είναι πως βάλαμε τρία γκολ στο α' μέρος.
Τις αγωνιστικές... απαντήσεις του Ολυμπιακού: Ολοκληρώσαμε ίσως τον πιο δύσκολο μήνα μας μέσα στην χρονιά. Σχεδόν ιδανικά. Κανένας δεν μας περίμενε τόσο καλούς, όμως εμείς τα καταφέραμε και έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε ευχαριστημένοι.
Τα γκολ του σε μεγάλα ματς με Ολυμπιακό: Πάντα μου δίνουν μεγάλη χαρά και πάντα τα θυμάμαι. Όμως πάντα προτιμάω τις νίκες. Το ματς με Παναθηναϊκό είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι στην Ελλάδα και ο κόσμος μας πάντα θέλει νίκη.
Την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι και τις διαφορές με τα ντέρμπι με Σερβία: Στην Ελλάδα δεν έχουμε φιλοξενούμενους οπαδούς συνήθως σε μεγάλα ματς. Είμαι συνηθισμένος σε ότι συμβαίνει. Υπάρχει φανατισμός και πάθος όμως παντού γίνεται αυτό. Δεν είναι μόνο εκεί. Οι ομοιότητες με τα δικά μας ντέρμπι υπάρχουν. Ωστόσο συνήθως στα μεγάλα αυτά ματς στην Ελλάδα δεν παίζεται τόσο ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα