Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Inspector Gazzet επέστρεψε από Μαδρίτη και σας γράφει λεπτομέρειες για Σιώπη, σας εξηγεί για Δώνη, Ουζουνίδη και... Σόουζα και σας αποκαλύπτει τους σκάουτερ που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη για τον Καρίμ.

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα δεν είχατε νέα μου. Είμαι δικαιολογημένος. Ο Ζόρζε Μέντες με κάλεσε στην Μαδρίτη για να δώσω το παρών στην συνέντευξη Τύπου της επέκτασης του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ομως είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Ενας από τους λόγους που συμφώνησα με το gazzetta.gr ήταν τα «σκυλιά» που έχει. Ηξερα λοιπόν πως ενώ βρισκόμουν στην Μαδρίτη και έτρωγα την μία παέγια μετά την άλλη, πως τα παιδιά στο gazzetta.gr θα είχαν τα θέματα.

Ετσι κι έγινε. Ο Γιώργος Τσακίρης με πρόλαβε για τον Σιώπη και την συμφωνία που έχει γίνει με τον Ολυμπιακό. Ομως θα τον προλάβω κι εγώ με άλλη μεταγραφή. Σιγά μη την βγάλω σήμερα. Να χάσω και τα κλικς που μου λένε οι Τσαμποσαρρήδες. Σήμερα βγήκε το θέμα με τον Σιώπη και θα τα... βγάλουμε τα κείμενα το καλοκαίρι. Αλλά να θυμάστε το διαβάσετε ΕΔΩ. Στις 8 Νοεμβρίου.

Απλά θα σας προσθέσω μερικά ωραία ντεσού. Η μεταγραφή όντως πήγε στα 300.000 ευρώ όπως έγραψε ο Θοδωρής Βασίλης λίγο νωρίτερα (άλλο «σκυλί» κι αυτό). Οι συζητήσεις είχαν αρχίσει κανά μήνα πριν. Και απ' ότι μου είπαν τελείωσε και ψιλοάμεσα η συμφωνία. Ο μάνατζερ του Σιώπη το έψαξε είναι η αλήθεια και με άλλες ομάδες, αλλά δεν... «Και ο ίδιος στον Ολυμπιακό ήθελε να γυρίσει», μου είπε καλή πηγή. «Γι' αυτό και τελείωσε τόσο άμεσα το deal». Τον πιστεύω γιατί μου 'χει δώσει πέντε θέματα κι έχουν βγει και τα πέντε.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Για τον Σιώπη με πρόλαβαν οι «σκύλοι» Τσακίρης και Βασίλης. Ομως θα σας γεμίσω πληροφορία με Παναθηναϊκό. Βλέπω γκάλοπ για πιθανούς αντικαταστάτες, διάβασα μέχρι και για Πάουλο Σόουζα και παραλίγο να μου κάτσουν τα τάπας στον λαιμό με τον Πέρεθ να φωνάζει γιατρό κακήν κακώς.

Αρχικά να σηκώσω τον γιακά μου και να σας θυμίσω τι είχα γράψει για Στραματσόνι στο θέμα του Φετφατζίδη. Γιατί όταν θα διαβάζετε τον Ιnspector Gazzet θα κοιτάτε πίσω από τις γραμμές. Και σίγουρα θα πρέπει να διαβάζετε όλο το κείμενο. Εγραφα λοιπόν: «Οντως του αρέσει του Στραματσόνι ο Φετφατζίδης αλλά μέχρι τον Γενάρη πολλά αλλάζουν στο ποδόσφαιρο». Δεν το σχολίασε κανείς. Δηλαδή τι θα μπορούσε ν' αλλάξει μέχρι τον Γενάρη αγαπημένα μου Gazzettόπαιδα; Ο προπονητής βεβαίως βεβαίως. Σας θέλω προσεκτικούς και ψαγμένους...

Τι γίνεται τώρα με τον προπονητή; Αρχικά να σας πω πόσο πολύ μ' αρέσει αυτό που γράφουν οι δημοσιογράφοι ανεξαρτήτου ρεπορτάζ. «Μένει μέχρι να φύγει». Αυτά διαβάζουν οι μάνατζερ κι αρχίζουν τα τηλέφωνα. Ετσι έχει προκύψει για την ώρα Ουζουνίδης και Δώνης. Δεν θέλω να χαλάσω τα ρεπορτάζ άλλων συναδέλφων γι' αυτό και δεν θα τους «κάψω».

Για τον Μαρίνο δεν θα προχωρήσει το θέμα μιας και είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό. Θα μου πείτε είναι κριτήριο αυτό; Εγώ σας λέω τι μου λένε. Γράψτε ότι θέλετε στα σχόλια εσείς. Δεν σας το καίω. Απλά σας λέω πως για την ώρα ψάχνονται γι' άλλον. Οσο για τον Δώνη; Πως να φύγει από εκεί που είναι ρε παιδιά. Οτι σας έγραφα και για τον Φετφατζίδη. Εκτός εάν πιστεύετε πως ήρθε η ανάπτυξη στην Ελλάδα και υπάρχει χρήμα ξαφνικά σε όλους τους τομείς. Βέβαια, αν έχεις οικογένεια στην Αθήνα και δεν περνάς πολύ καλά στα... πετρέλαια, το brand name του Παναθηναϊκού δεν σε αφήνει και ασυγκίνητο εδώ που τα λέμε.


Τώρα για τον Πάουλο Σόουζα τι να σας πω. Στην Φιορεντίνα παίρνει 1.5 χαρτί το χρόνο. Αυτό σας λέω μόνο και σας αφήνω. Γιατί αν σας κατεβάσω τους λόγους που ένα τέτοιο σενάριο θεωρείται επιστημονικής φαντασίας θα με πάρει το ξημέρωμα.

Ωρα για quizaki όμως για τον προπονητή. Αλλος είναι ο άνθρωπος που τους έχει κάνει γκελ στον Παναθηναϊκό. Εχει κοινό με τον Παούνοβιτς ο οποίος ήταν η πρώτη επιλογή πέρσι του Γιάννη Αλαφούζου πριν ο Τάκης Φύσσας προτείνει τον Στραματσόνι. Δύσκολο quiz αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα.

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ
Κλείνω για σήμερα με σκάουτερ. Χάβρη, Φέγενορντ, Μπασκεσεχίρ και Βασιλεία βρέθηκαν στην Νέα Σμύρνη. Ξεχώρισαν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Δώστε βάση τώρα.

Το όνομα του Ανσαριφάρντ είχε παίξει και παλιότερα στην Χάβρη λόγω Ουζουνίδη αφού στην ομάδα είχε διοικητικό πόστο παλιός συμπαίκτης από την εποχή που είχαν παίξει μαζι στην γαλλική ομάδα. Αυτή όμως που φαίνεται να δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η Βασιλεία η οποία μάλιστα έχει κάνει ερώτηση για τον Ιρανό για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία. Ομως άλλο Τουρκία κι άλλο Ελβετία.

Γι αυτό και πέρυσι είχε πει όχι σε τρελά λεφτά που έδιναν από Ν. Κορέα πέρυσι ενώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρει τρελή πρόταση από Σαουδική Αραβία και Κατάρ.

Επέστρεψα δυναμικά νομίζω....

Σας περιμένω και στο @GazzetInspector εκεί που γίνεται ωραίο παιχνιδάκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet