Ξεκίνησαν τρέξιμο Κουρμπέλης-Ιγκλέσιας

Ξεκίνησαν τρέξιμο Κουρμπέλης-Ιγκλέσιας

bet365

Σιγά-σιγά επανέρχονται οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Ματίας Ιγκλέσιας, μιας και αμφότεροι άρχισαν τρέξιμο. Επιβεβαίωση για το gazzetta.gr για τη νέα θλάση του Γκοντό.

Είναι γεγονός ότι η ατυχία φέτος, όχι μόνο έχει χτυπήσει την πόρτα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά έχει... εγκατασταθεί μάλιστα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ελίνι Δημούτσος, Ματίας Ιγκλέσιας, Κρίστιαν Τσάβες και Σεντρί Γκοντό (δύο φορές) έχουν τραυματιστεί - άλλοι περισσότερο σοβαρά και άλλοι λιγότερο.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, ο Γκοντό, που επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα στις προπονήσεις ύστερα από την θλάση στον αριστερό δικέφαλο, υπέστη νέα πιο σοβαρή θλάση στον αριστερό την περασμένη Πέμπτη στο Πανηπειρωτικό, όπου κι η ομάδα έκανε την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΣ. Η λογική ήταν να αρχίσει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ώστε να είναι έτοιμος με τον Παναιτωλικό. Όμως, στάθηκε άτυχος και έτσι αναμένεται στη δράση με το νέο έτος, βάσει των αποτελεσμάτων της μαγνητικής.

Το ευτυχές γεγονός είναι πως οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Ματίας Ιγκλέσιας ξεκίνησαν τρέξιμο και σιγά-σιγά θα ανεβάσουν ρυθμούς ώστε να δώσουν επιπλέον λύσεις στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα