Αυτή είναι η σωστή βαθμολογία του πρωταθλήματος!

Αυτή είναι η σωστή βαθμολογία του πρωταθλήματος!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta την κανονική βαθμολογία του πρωταθλήματος και την ξεχωρίζει από την αλλοιωμένη από τους διαιτητές. 

Αυτή είναι η σωστή βαθμολογία του πρωταθλήματος!

Απ΄ ότι μπορώ να καταλάβω υπάρχει μία…αίσθηση σε κάποιους ότι η βαθμολογία του πρωταθλήματος έπρεπε να είναι διαφορετική. Διότι, η νυν βαθμολογία θεωρείται αλλοιωμένη από, ποιους άλλους, τους διαιτητές.

Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός έχει πάρει 12 βαθμούς από τη διαιτησία, διότι έπρεπε να είχε χάσει κι από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και στο Καυταντζόγλειο και στο Περιστέρι και στη Νέα Σμύρνη. Να μην εξηγώ επακριβώς γιατί-τόσα όργια που έχουν γίνει.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε συν τέσσερις βαθμούς, διότι του εκλάπησαν οι νίκες στη Βέροια (ακύρωση γκολ) και με την Ξάνθη στην Τούμπα (μη υπόδειξη πέναλτι).

Επιπλέον και ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είχε άλλους δύο πόντους, διότι του αφαιρέθηκε η νίκη στο Αγρίνιο (ακύρωση γκολ).

Αλλά κι η ΑΕΚ έπρεπε να είχε τρεις πόντους παραπάνω, ένα από την Τούμπα (λόγω άουτ πριν το γκολ του ΠΑΟΚ) και δύο από τον Ατρόμητο (πέναλτι Κεϊτά).

Οπότε, να φτιάξουμε τη σωστή βαθμολογία. Αλλά να μου επιτρέψετε να αφαιρέσω και δύο πόντους από τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν μπορεί το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να έληξε και 1-0 και 0-0.

Πάμε λοιπόν στη σωστή βαθμολογία κι όχι αυτή που αλλοίωσαν οι διαιτητές, τα κοράκια που τα βλέπουν όλα κόκκινα.

Η σωστή βαθμολογία, αυτή που διαμορφώθηκε με βάση τι έγινε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι: Παναθηναϊκός 16, ΑΕΚ 15, ΠΑΟΚ 13, Ολυμπιακός 9. Όχι αυτή που παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί από τα σφυρίγματα.

Έτσι! Ο Ολυμπιακός με το ζόρι θα ήταν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τρεις πόντους πάνω από την προτελευταία Βέροια. Ευτυχώς που την κέρδισε στο Καραϊσκάκη. Καθαρά, πάντως, χωρίς τη διαιτησία, με 6-1.

Για να καταλήξω: το θέμα δεν είναι ότι τρολάρω εγώ, αλλά τελικά ποιός τρολάρει ποιόν…

 

 

Best of internet