Αυτή είναι η σωστή βαθμολογία του πρωταθλήματος!

Αυτή είναι η σωστή βαθμολογία του πρωταθλήματος!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta την κανονική βαθμολογία του πρωταθλήματος και την ξεχωρίζει από την αλλοιωμένη από τους διαιτητές.

Απ΄ ότι μπορώ να καταλάβω υπάρχει μία…αίσθηση σε κάποιους ότι η βαθμολογία του πρωταθλήματος έπρεπε να είναι διαφορετική. Διότι, η νυν βαθμολογία θεωρείται αλλοιωμένη από, ποιους άλλους, τους διαιτητές.

Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός έχει πάρει 12 βαθμούς από τη διαιτησία, διότι έπρεπε να είχε χάσει κι από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και στο Καυταντζόγλειο και στο Περιστέρι και στη Νέα Σμύρνη. Να μην εξηγώ επακριβώς γιατί-τόσα όργια που έχουν γίνει.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε συν τέσσερις βαθμούς, διότι του εκλάπησαν οι νίκες στη Βέροια (ακύρωση γκολ) και με την Ξάνθη στην Τούμπα (μη υπόδειξη πέναλτι).

Επιπλέον και ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είχε άλλους δύο πόντους, διότι του αφαιρέθηκε η νίκη στο Αγρίνιο (ακύρωση γκολ).

Αλλά κι η ΑΕΚ έπρεπε να είχε τρεις πόντους παραπάνω, ένα από την Τούμπα (λόγω άουτ πριν το γκολ του ΠΑΟΚ) και δύο από τον Ατρόμητο (πέναλτι Κεϊτά).

Οπότε, να φτιάξουμε τη σωστή βαθμολογία. Αλλά να μου επιτρέψετε να αφαιρέσω και δύο πόντους από τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν μπορεί το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να έληξε και 1-0 και 0-0.

Πάμε λοιπόν στη σωστή βαθμολογία κι όχι αυτή που αλλοίωσαν οι διαιτητές, τα κοράκια που τα βλέπουν όλα κόκκινα.

Η σωστή βαθμολογία, αυτή που διαμορφώθηκε με βάση τι έγινε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι: Παναθηναϊκός 16, ΑΕΚ 15, ΠΑΟΚ 13, Ολυμπιακός 9. Όχι αυτή που παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί από τα σφυρίγματα.

Έτσι! Ο Ολυμπιακός με το ζόρι θα ήταν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τρεις πόντους πάνω από την προτελευταία Βέροια. Ευτυχώς που την κέρδισε στο Καραϊσκάκη. Καθαρά, πάντως, χωρίς τη διαιτησία, με 6-1.

Για να καταλήξω: το θέμα δεν είναι ότι τρολάρω εγώ, αλλά τελικά ποιός τρολάρει ποιόν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.