Ενότητα εν αναμονή ανακοινώσεων

Νίκος Αθανασίου
Ενότητα εν αναμονή ανακοινώσεων

bet365

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη κορυφής του Παναθηναϊκού παρουσία Αλαφούζου, Ζιλμπέρτο, Στραματσόνι και στελεχών της ΠΑΕ. Διαβάστε τι ειπώθηκε.

Δύο ώρες κράτησε περίπου η σύσκεψη κορυφής του Παναθηναϊκού, με θέμα το πως οι «πράσινοι» θα ξεπεράσουν την κρίση που προκάλεσε η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε...

Στη συνάντηση αυτή λοιπόν, εκτός από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αντρέα Στραματσόνι, οι οποίοι τα είχαν πει και την Δευτέρα, το παρών έδωσαν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Χρήστος Παπανόπουλος, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, η Αθηνά Μπαλωμένου και ο Σπύρος Βλάχος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος άκουσε τι είχαν να του πουν οι συνεργάτες του και έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ξεκαθάρισε σε όλους οτι ο Ιταλός τεχνικός στηρίζεται και πως άπαντες πρέπει επικεντρωθούν στο πως η ομάδα να εμφανιστεί ενωμένη στο ματς με την ΑΕΚ για να ξεκινήσει η προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος που υπάρχει.

Μάλιστα, παρά την σχετική φημολογία και ενώ θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο πως αναζητείται γενικός αρχηγός, κουβέντα για αυτή την θέση δεν έγινε. Άλλωστε, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένας παλαίμαχος, Έλληνας ή ξένος, που να βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του «τριφυλλιού» για αυτή τη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα