Ενότητα εν αναμονή ανακοινώσεων

Ενότητα εν αναμονή ανακοινώσεων

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη κορυφής του Παναθηναϊκού παρουσία Αλαφούζου, Ζιλμπέρτο, Στραματσόνι και στελεχών της ΠΑΕ. Διαβάστε τι ειπώθηκε.

Ενότητα εν αναμονή ανακοινώσεων

Δύο ώρες κράτησε περίπου η σύσκεψη κορυφής του Παναθηναϊκού, με θέμα το πως οι «πράσινοι» θα ξεπεράσουν την κρίση που προκάλεσε η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε...

Στη συνάντηση αυτή λοιπόν, εκτός από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αντρέα Στραματσόνι, οι οποίοι τα είχαν πει και την Δευτέρα, το παρών έδωσαν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Χρήστος Παπανόπουλος, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, η Αθηνά Μπαλωμένου και ο Σπύρος Βλάχος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος άκουσε τι είχαν να του πουν οι συνεργάτες του και έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ξεκαθάρισε σε όλους οτι ο Ιταλός τεχνικός στηρίζεται και πως άπαντες πρέπει επικεντρωθούν στο πως η ομάδα να εμφανιστεί ενωμένη στο ματς με την ΑΕΚ για να ξεκινήσει η προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος που υπάρχει.

Μάλιστα, παρά την σχετική φημολογία και ενώ θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο πως αναζητείται γενικός αρχηγός, κουβέντα για αυτή την θέση δεν έγινε. Άλλωστε, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένας παλαίμαχος, Έλληνας ή ξένος, που να βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του «τριφυλλιού» για αυτή τη θέση.

Best of internet