Στο Fantasia Live τα ερυθρόλευκα επινίκια του ντέρμπι!

Δημήτρης Τομαράς
Στο Fantasia Live τα ερυθρόλευκα επινίκια του ντέρμπι!

bet365

Το... τρίτο ημίχρονο για τους Πειραιώτες είχε γλέντι στο μαγαζί που εμφανίζεται και τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που εισέπραξε πειράγματα λόγω της προτίμησής του στον Παναθηναϊκό.
Οι ερυθρόλευκοι διασκέδασαν στο μαγαζί που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που έχει δηλώσει φαν του Παναθηναϊκού. Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής - που εμφανίζεται μαζί του και η Ελένη Φουρέϊρα - δέχθηκε και πειράγματα για το 3-0.
Παίκτες όπως οι Μποτία, Ντα Κόστα και Φιγκέιρας και Ιντέγε, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της Δευτέρας, διασκέδασαν στο Fantasia Live. Στον προτζέκτορα του μαγαζιού "έπαιξε" τόσο το σήμα του Ολυμπιακού, όσο και ο πίνακας με το 3-0! Στο μαγαζί εθεάθη και ο γιός του Βαγγέλη Μαρινάκη, που πανηγύρισε - όπως ήταν λογικό - με την ψυχή του την σημαντική αυτή νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα