Οργή για Καγιούλη και Παπαθανασάκη!

Δημήτρης Τομαράς
Οργή για Καγιούλη και Παπαθανασάκη!

bet365

Οι οργανωμένοι του Ηρακλή ανάρτησαν υβριστικό πανό για Καγιούλη και Παπαθανασάκη, φώναξαν συνθήματα ενώ οι εκπρόσωποι του Τύπου καταγγέλουν έρευνες ακόμα και σε δημοσιογραφικές... τσάντες και φουσκωτούς στα επίσημα!
Από τους οργανωμένους του Ηρακλή στο πέταλο της Θύρας 10 ανέβηκε πανό το οποίο είχε υβριστικούς χαρακτηρισμούς στους Καγιούλη και Παπαθανασάκη. Επίσης ακούστηκαν και συνθήματα και για τους δύο. Ο παρατηρητής του αγώνα έδωσε εντολή για να κατέβει το πανό, ωστόσο οι οπαδοί του Ηρακλή δεν έδειξαν διάθεση να προβούν σε κάποια τέτοια κίνηση. Παράλληλα από τους εκπροσώπους του Τύπου καταγγέλθηκε υπέρ του δέοντος έρευνα και... ψάξιμο ακόμα και τσάντες αλλά και φουσκωτοί στα επίσημα και δίπλα σε στελέχη της ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα