Ολοι στο εδώλιο για τη μεταγραφή Νεϊμάρ!

Ολοι στο εδώλιο για τη μεταγραφή Νεϊμάρ!

Ολοι στο εδώλιο για τη μεταγραφή Νεϊμάρ!

bet365

Ο Δικαστής, Χοσέ Ντε Λα Μάτα, πρότεινε να δικαστούν για απάτη και διαφθορά όλοι όλοι εμπλέκονται στη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα.

Υστερα από ομόφωνη απόφαση, το Εθνικό Δικαστήριο αποφάσισε την έρευνα για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα. Οπως προκύπτει από ισπανικά ρεπορτάζ, ο Ντε Λα Μάτα έχει προτείνει να δικαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια. Ο Δικαστής θέλει να βρεθούν στο εδώλιο ο Νεϊμάρ, οι γονείς του, ο πρόεδρος Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου, ο προκάτοχός του, Σάντρο Ροσέλ και ο σύλλογος. Το 2013 οι Blaugrana τον απέκτησαν από την Σάντος και το ποσό που... κυκλοφόρησε ότι δαπανήθηκε ήταν 57 εκατ. ευρώ, όμως όπως έγινε γνωστό στην πορεία, το ποσό που κόστισε η μετακίνηση του διεθνή σταρ θα μπορούσε να αποτελεί και την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών...

Λανς - Αζαξιό με επιστροφή αν καταλογιστεί πέναλτι στη διάρκεια του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα