Γουακάσο: «Πρέπει να παλέψουμε για το πρωτάθλημα»
Αναλυτικά είπε στη «Nova»:
«Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήμασταν άτυχοι. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας, κάποιες αποφάσεις κάποιες διακοπές στο παιχνίδι, δεν βρήκαμε ρυθμό. Δεν υπάρχει δικαιολογία, χάσαμε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια.
Πρέπει να μπορώ να τα καταφέρω σε όποια θέση που ζητήσει ο προπονητής, είναι η δουλειά μου. Οι τραυματισμοί μας επηρεάζουν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν είναι δικαιολογία, υποστήκαμε μια «βαριά» ήττα. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για τους οπαδούς μας και για τους εαυτούς μας.
Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για όλους, την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο, την ομάδα. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε, η ομάδα δεν είναι τίποτα χωρίς τους φιλάθλους και πρέπει να τους ζητήσουμε να μας στηρίξουν, χωρίς την υποστήριξή τους η ομάδα δεν είναι αύτη. Ακούγεται δύσκολο αυτή τη στιγμή αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε για το πρωτάθλημα και του Κύπελλο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
