Ετοιμάζει Λεάλι για την συνέχεια ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Ετοιμάζει Λεάλι για την συνέχεια ο Μπέντο

bet365

Όλα δείχνουν θλάση για τον Καπίνο και μένει να φανεί το πόσο θα λείψει. Έτοιμος ο Λεάλι για να τον καλύψει. Μάλλον γλιτώνει τα... χειρότερα ο Μποτία.

Ο Καπίνο αποκόμισε - όπως όλα δείχνουν - θλάση στον οπίσθιο μηριαίο από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για τον διεθνή κίπερ η συγκεκριμένη εκτίμηση θα επιβεβαιωθεί με τις εξετάσεις και μένει να φανεί το πόσο θα λείψει από τα γήπεδα, με τον Λεάλι να τον καλύπτει σε αυτό το διάστημα.

Κάποιες πηγές μιλούν ακόμα και για έναν μήνα. Βέβαια τώρα θα έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω Εθνικών ομάδων αλλά και πάλι ο Καπίνο δεν θα μπορεί να βοηθήσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Όσο για τον Μποτία οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον έχει... γλιτώσει την θλάση και πως δεν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα