Ζέκα: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Gazzetta team
Ζέκα: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν συγκεντρωμένος και πως δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που μπορούσε...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι, δεν συγκεντρωθήκαμε στις στημένες φάσεις και αυτό μας κόστισε. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό σε ένα ντέρμπι».

Για τα στημένα: «Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα στα στημένα, δυστυχώς στον αγώνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό φάνηκε στον αγώνα».

Για το αν ήταν έτοιμος: «Ήμουν έτοιμος, είχα προπονηθεί μία-δύο φορές κανονικά γι' αυτό και έπαιξα. Το παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό από την προπόνηση, έχει υψηλότερη ένταση, κάποια στιγμή ένιωσα ενόχληση και αποφασίσαμε με τον προπονητή να βγω.

Για το αν είχαν θέληση να παίξουν επιθετικά: «Η αλήθεια είναι πως ξέραμε ότι είναι δύσκολο να παίξουμε εδώ. Δεν θέλαμε να τους περιμένουμε, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο: «Δεν θέλω να κρυφτώ, αντιλαμβάνομαι πως δεν έχει νόημα να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, γιατί δεν είναι αρκετό. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει όμως να ζητήσω συγνώμη γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες για το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ δύσκολο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουν παιχτεί 8 παιχνίδια. Όσο μαθηματικά είναι ανοιχτό το πρωτάθλημα, οφείλουμε να το αντιμετωπίζουμε έτσι. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, πολλούς βαθμούς να διεκδικήσουμε. Το λέω για όλη την ομάδα, όσο έχουμε ελπίδες θα το διεκδικήσουμε».

Για το τι είπε ο Στραματσόνι στα αποδυτήρια: «Ασφαλώς και είπε πράγματα στα αποδυτήρια. Πρέπει αυτά να μένουν μέσα στην ομάδα. Προσπάθησε να μας δώσει μια ώθηση παρά πως ήταν άσχημο το αποτέλεσμα, μας έδωσε κάποιες οδηγίες για πράγματα που έπρεπε να αλλάξουμε, αλλά το τι μας είπε πρέπει να μείνει μέσα στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα