Μοράις: «Στηρίξτε μας και όλα θα γίνουν»

Μοράις: «Στηρίξτε μας και όλα θα γίνουν»

bet365

Ο Ζοσέ Μοράις απευθύνθηκε στους οπαδούς της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου και ζήτησε υποστήριξη προς τους παίκτες, δηλώνοντας σίγουρος για την δουλειά που γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου...

«Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δείξαμε καλά πράγματα. Βάλαμε ένα γκολ, είχαμε στιγμές καλού ποδοσφαίρου και επίσης κάποιες στιγμές ανησυχίας που ελπίζω να επιλύσουμε στο μέλλον. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε το παιχνίδι μας, βάλαμε το δεύτερο γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο και τέταρτο.

Το συμπέρασμα του δεύτερου ημιχρόνου είναι ότι σε πέντε λεπτά λιγότερης συγκέντρωσης από αυτό που θέλαμε από το παιχνίδι μας δεχθήκαμε μόνοι μας δύο γκολ που έγραψαν διαφορετική ιστορία σε αυτό το ματς, χάνοντας δύο βαθμούς. Το συμπέρασμα είναι ότι ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε τι κάνουμε και έχουμε δύο εβδομάδες για να μπορέσουμε να επιλύσουμε αυτά τα προβλήματα που είχαμε σήμερα.

Νομίζω πως το παιχνίδι δεν είχε να κάνει με χαρακτηριστικά κάποιου παίκτη. Χρειάζεται μια συνέχεια στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού για να έχουμε μεγαλύτερη συνέχεια στην πορεία.

Οι επιθετικοί μας όταν κάνουμε επίθεση είναι ελεύθεροι να κινηθούν όπου νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι για να σκοράρουν. Και αυτό είναι θέμα ικανότητας και κινητικότητας.

Νομίζω πως όσο ο Πατίτο ήταν στο γήπεδο, ήμασταν μπροστά με 2-0. Δεν είναι θέμα οργάνωσης, είναι θέμα σταθερότητας στο παιχνίδι μας, τι θέλουμε να κάνουμε και ικανότητας στο να κρατήσουμε αυτή τη σταθερότητα για όλο το ματς. Υπήρξαν στιγμές που η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αυτό που θέλουμε είναι να αυξάνονται αυτές οι στιγμές. Ισως υπήρχε βιασύνη. Αυτό που θέλουμε να βελτιώσουμε είναι να αυξηθεί ο χρόνος που η ομάδα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως θα το λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Πρόβλημα κινητικότητας. Θα είμαστε πιο επίμονοι, πιο δυνατοί μπροστά και θα αποφύγουμε να έχουμε αυτές τις δυσάρεστες στιγμές.

Για να συνδυάσουμε αποτελέσματα και ποιότητα στο παιχνίδι μας χρειαζόμαστε χρόνο. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά. Σήμερα νομίζω ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε με 5-0 και τελικά έληξε 2-2. Πρέπει να έχουμε μια συνέχεια στο παιχνίδι μας, δεν είναι εύκολη δουλειά αλλά αυτοί οι παίκτες μπορούν να το κάνουν. Και σίγουρα με υποστήριξη και ηρεμία θα μπορέσουν να δώσουν τη χαρά σε όλους μας. Οι οπαδοί μπορούν να πιστεύουν σε αυτή την ομάδα, ότι μπορεί να παρουσιάσει ποιότητα και νίκες.

Πιστεύω πάντα αυτό που λέω. Για να είσαι σταθερός, χρειάζεται χρόνος για να δουλέψεις με την ποιότητα με την οποία δουλεύουμε. Αυτό που ζητάω, αν μπορώ να ζητήσω κάτι, είναι οι οπαδοί μας να βοηθήσουν τους παίκτες να κερδίσουν την αυτοπεποίθηση τους. Να τους υποστηρίξουν για να φτάσουν εκεί και πιστεύω ότι θα φτάσουμε. Καταλαβαίνω ότι είναι απογοητευμένοι αλλά ζητάω λίγη υπομονή κι λίγη στήριξη στους παίκτες γιατί θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τους χρειαζόμαστε ψυχολογικά αυτή την στιγμή και τους ζητάμε να είναι μαζί μας. Θα έχουμε μια καλή ομάδα.

Νομίζω πως η ΑΕΚ χρειάζεται τίτλους και για να πάρουμε τίτλους χρειαζόμαστε λίγη τύχη μερικές φορές και ποιοτική δουλειά. Την ποιοτική δουλειά την έχουμε τώρα αλλά μας λείπει λίγη τύχη. Η τύχη, όμως, είναι και ποιοτική δουλειά. Δεν είμαι καιρό εδώ, έχω κάνει 12 προπονήσεις μέχρι τώρα και πιστεύω στην ποιότητα αυτών των παικτών και πιστεύω ότι μπορούν να την δείξουν, να το δώσουν αυτό. Μερικές φορές ο Θεός γνωρίζει μόνο πόσο μπορεί να χρειαστεί για να κάνουμε σωστή δουλειά. Ο Ανέστης δεν είναι ένας τερματοφύλακας για να δεχθεί ένα γκολ όπως το σημερινό αλλά μπορεί να συμβεί κι αυτό.

Αν τσακώθηκα με τον Πλατέλλα; Οχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν παίκτη. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι υπήρξε καυγάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα