Σπανός: «Οταν οι διαιτητές τα βλέπουν 50-50»

Νίκος Μαρούδας
Σπανός: «Οταν οι διαιτητές τα βλέπουν 50-50»

bet365

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου μίλησε μετά το ματς για την διαιτησία αλλά και τις εξελίξεις στην ΚΕΔ.

Μόνο ικανοποιημένος ήταν ο Γιώργος Σπανός μετά το τέλος του αγώνα. «Ηταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Θεωρώ ότι όταν βρεθήκαμε πίσω με 2 γκολ μας αδικούσε η εικόνα του ματς. Ομως όλοι οι παίκτες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και δείξαμε στο τελευταίο 20λεπτο την ποιότητα μας και ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ», είπε για να προσθέσει

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο διαιτητικό τρίο. Σήμερα έδωσαν ρεσιτάλ. Και όταν υπάρχουν διαιτητές που τα βλέπουν 50-50 τότε οι ομάδες θα παίρνουν αυτό που αξίζουν μέσα στο γήπεδο».

Οσο για την ΚΕΔ; «Είμαστε σε μια πολιτεία και πρέπει να βάλουμε μια τάξη. Εχουμε μια προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους βοηθήσουμε για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Μέχρι το πρωί είχαμε μια ΚΕΔ κανονική. Διαβάσαμε στον Τύπο ότι έγιναν κάποια δυσάρεστα γεγονότα. Πρέπει να θωρακίσουμε τους συγκεκριμένους ανθρώπους και να συνεχίσουμε το έργο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα